سلام
میخواستم مطالب و اخبار سایت به صورت خودکار به ف -ی- س بوک منتقل شه. دیدم که این کار رو انجام دادن ولی هر چی گشتم پیدا نکردم از چه مازول یا کامپوننتی استفاده میشه.
لطفا یه راهنمایی بکنید روش کار چیه و از کجا باید شروع کنم؟
ممنون

سلام
میخواستم مطالب و اخبار سایت به صورت خودکار به ف -ی- س بوک منتقل شه. دیدم که این کار رو انجام دادن ولی هر چی گشتم پیدا نکردم از چه مازول یا کامپوننتی استفاده میشه.
لطفا یه راهنمایی بکنید روش کار چیه و از کجا باید شروع کنم؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
از كامپوننت JoomFB ميتونيد استفاده كنيد ، [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
براي جوملا 1.5 هست
ولي يه مشكل اساسي فكر كنم داشته باشيد ، تست نكردم ولي فيس بوك API Key رو به كاربراي ايراني نميده !
ممنون
فقط میشه بفرمایید با این باید چیکار کنم؟ کلا دو تا تب داره و یه ادیتور!
راستش رو بخواي من خودم تست نكردم ، ولي مراحل كارش رو سمت چپ توي قسمت Documentation قدم قه قدم توضيح داده ، البته خيلي بصورت حرفه ي هست ! گفتن هركسي هم ميخواد براش انجام ميدن ولي 95 دلار ميگيرن !!
يه نگاهي به اين لينك بنداز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پلاگين [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم هست كه بصورت تجاريه
من پلاگین رو گرفتم ولی به یه مشکل بزرگ برخورد کردم! شما درست میگفتی تو مرحله دریافت API Key گیر کردم.
برای فعال سازیش باید شماره موبایل یا شماره کارت اعتباری رو بدیم. کارت اعتباری که نداریم و برای دادن شماره موبایل هم اصلا تو لیست کشورها نیستیم!
فکر کنم اگه راهی برای عبور از این مرحله پیدا بشه بقیش مشکلی نیست.
به هر صورت ممنون از راهنماییتون.
يك راه فقط داريد اون كه شماره تلفن يك آشنا كه صد در صد بهش اطمينان داشته باشيد رو بهش بديد ، بعد برات مسيج ميزنه و بقيه كارها ساده ست ، كاري كه من كردم
یه سوال واسه من پیش اومده، این مسیجی که میزنن حاوی چه اطلاعاتیه؟ اطلاعات خصوصی من مثل پسورد و این مسائل هم شاملش میشه؟ امکان سو استفاده ازش وجود داره؟
يك كدامنيتي براي موبايل فرستاده ميشه كه اين كد امنيتي براي فراموشي پسورد هم ميشه درخواست كرد !
علاقه مندی ها (Bookmarks)