ببخشيد من صحبت شما رو متوجه نشدم ميشه واضح تر بفرماييد. منظورتون ماژول خود جوملا هست يا افزونه iJoomla RSSنوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

ببخشيد من صحبت شما رو متوجه نشدم ميشه واضح تر بفرماييد. منظورتون ماژول خود جوملا هست يا افزونه iJoomla RSSنوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ماژول "خروجی سایت" به طور پیشفرض در جوملا وجود داره
ممنوننوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله ولي مشكل اينه كه در اينصورت براي تمامي مطالب سايت فيد توليد نميشه و هم اينكه جدولها رو هم لحاظ نميكنه نمونه اش رو در پستهاي قبل آوردم.
...لینک سایتتون رو بذارید و به صورت کاملا مرحله به مرحله بفرمایید چی می خواهیدنوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مثلا من براي اين صفحه فيد ندارم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ماژولی رو که گفتم رو هم توی صفحات سایت بذارید و بگید از چه کامپوننت هایی برای ایجاد rss استفاده می کنید
يعني ماژول را بايد در تمام صفحات بذارم؟ چطور بايد اين كارو بكنم? اگه اسم ماژول مورد نظرتون را هم بفرماييد ممنون ميشم.نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من از كامپوننت iJoomla RSS Feeder استفاده كردم كه نتيجه مطلوب نداشت
ممنون كه پيگير هستيد.
اين ماژول فقط براي مطالبي كه به عنوان منو انتخاب شدند قابل استفاده است و مطالب ديگر رو پوشش نميدهد. درسته؟نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نه
ولی قابل استفاده بودن اون بستگی به این داره که طراح کامپوننت مورد استفاده (مثلا کامپوننت کتابخونه) براش rss در نظر گرفته باشه
جسارتا من درست متوجه منظورتان نشدمنوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببينيد من در سايت مورد نظر از كامپوننتهاي خاص و زيادي استفاده نكردم و اين كامپوننتها هرچه هستند مورد نظر من نيستند.
منظور من صفحات عادي مثل بقيه مطالب جوملا هست كه پوشش rss ندارند. مثل اين صفحه: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منظورتون از "نه" اينه كه ماژول جوملا براي تمامي مطالب هست (اعم از انتخاب شده ها براي منو و ساير) اگه اينطوره پس چرا براي برخي صفحات rss ندارم؟
ممنون از توجه شما
علاقه مندی ها (Bookmarks)