سلام.
کسی میتونه یه ماژول نظرسنجی به من معرفی کنه که زیر مطالبم بتونم نظرسنجی داشته باشم، لطفا؟
سپاس

سلام.
کسی میتونه یه ماژول نظرسنجی به من معرفی کنه که زیر مطالبم بتونم نظرسنجی داشته باشم، لطفا؟
سپاس
ویرایش توسط mh663 : 05-28-2011 در ساعت 08:05 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
نظر سنجی تک گزینه ای یا سیستم نظرات که خواننده بتونه متن بنویسه؟
برای سیستم نطرات jcomment یکی از بهترین سیستم های رایگانه
سیستمی که خواننده بتونه متن بنویسه.
با جستجو در انجمن ترمه فارسی اونو هم می تونید پیدا کنیدبرای سیستم نطرات jcomment یکی از بهترین سیستم های رایگانه
مرسی از راهنماییتون. من jcomments رو گرفتم نصب کردم از .joomlatune ولی error داشت. شما می تونید یه لینک که تست شده قرار بدین؟
چه خطایی می ده؟
لینک دانلود رو بذارید بررسی کنم ببینم مشکل از کامپوننت است یا از جای دیگه است
از این لینک: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فک میکنم فایلی که گرفتم مشکل داره.
خطا: Unable to copy file be-BY.com_jcomments.ini to language folder. Please set write persmission to language folder (/var/www/vhosts/2328.ir/httpdocs/language/be-BY) and press the Refresh/Reload button of your browser
مشکل از سطح دسترسی پوشه ها است با تنظیم لایه ftp درست می شه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نه. اگه از ftp بودش کامپوننت های دیگه رو هم نمی تونستم نصب بکنم. درسته؟
با ftp باید درست بشه و علت اینکه قبلا در نصب مشکلی ایجاد نمی کرده و الان مشکل ساز می شه اینه که این کامپوننت فایل زبانی رو در پوشه be-BY می خواد کپی کنه که احتمالا این پوشه وجود نداره وسیستم قصد ساختنش رو داره ولی پوشه پدر که البته در نصب سایر افزونه ها دخالتی نداره این مجوز رو نمی ده
نهایتا اگر مشکل حل نشد دو راه داری
یا بسته نصب رو ویرایش کنید که دیگه این فایل رو کپی نکنه یا اینکه پوشه مربوطه ساخته شده و دسترسی نوشتن پیدا کنه
علاقه مندی ها (Bookmarks)