با سلام به دوستان خسته نباشید
میخواستم بدون اگر یه فایلی از ادمین جوملا البته منظورم قالب هستش نصب نشه باید از کجا نصب کنم البته این رو هم بگم که بردمش توی پوشه تمپلیت ولی فایده نداشت .
ممنون

با سلام به دوستان خسته نباشید
میخواستم بدون اگر یه فایلی از ادمین جوملا البته منظورم قالب هستش نصب نشه باید از کجا نصب کنم البته این رو هم بگم که بردمش توی پوشه تمپلیت ولی فایده نداشت .
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
از کجا متوجه شدید فایلی بدرستی نصب نشده ؟
بسته نصب رو چطور نصب کرده اید؟
چیزی که نصب نشده چی هست؟
چه خطایی می ده؟
لینک سایتتون رو هم در صورت امکان بذارید
این سوالهای عجیب وغریب چیه بابا ما اونقدر هم مبتدی نیستیم این ادرس سایت قبلیمه که خودم از صفر درستش کردم.:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همه چیز درست انجام میشه فقط قالبی که من میخوام نصب کنم فایل نصب نداره میخوام بدونم از هاست میتونم نصب کنم یا نه.همین وبه چه صورت میتونم نصب کنم.من فکر میکنم جوملا 6 این قابلیت رو نداره که توی تمپلت هاست قالبها رو نشون بده.
سلام !
دوست گرامی جوملا 1.6 حتماً باید قالبها را نصب کنید ! مانند 1.5 نمیشه پوشه قالب رو آپلود کرد و قلاب را در مدیریت دید !!!
مشکل نصب رو بفرمایید تا بشه راهنماییتون کرد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
این شد یه چیزی به خاطر این عیب بزرگ مجبورم جوملا رو عوض کنم .مشل در نصب نبود اصلا نصب نمیشد .
ارور نبودن فایل xml.ممنون ازتون
شاید از دیدگاه شما عیب باشه ! ولی به نظر من یک مزیت به حساب میاد ! به هر حال موفق باشید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)