سلامنوشته اصلی توسط torghoundy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای دانلود از من username و password می خواد ! چی باید بزنم ؟ anonymous زدم قبول نکرد

سلامنوشته اصلی توسط torghoundy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای دانلود از من username و password می خواد ! چی باید بزنم ؟ anonymous زدم قبول نکرد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
لطفا به سئوال بنده پاسخ بدید ، مرسینوشته اصلی توسط engineer_ict [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از طریق کنترل پنل هاست یه اکانت ftp بسازیدنوشته اصلی توسط engineer_ict [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلامنوشته اصلی توسط alizali [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همانطور که قبلا نیز توسط دوستان من در تیم جوملا فارسی گفته شده: جوملا 1.6.3 فارسی تیم جوملا فارسی فقط ترجمه فایل های زبان نیست و تغییراتی نیز به جهت بومی سازی در جوملا داده شده است.
پس تیم جوملا فارسی فعلا بسته زبان فارسی بصورت مستقل ارائه نداده. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و همچنین [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] منتشر شده که می تونید از اون کمک بگیرید.
اگر مشکلی داشتید سوال خود را خیلی دقیق بیان کنید.
دقیقا مشکل شما چیست؟نوشته اصلی توسط engineer_ict [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را به دقت مرور کنید.
در این مهاجرت جوملا 1.5 فارسی شما به آخرین نسخه جوملا 1.6 انگلیسی تبدیل خواهد شد.
در پناه حق
سلام دوست عزیزنوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کاملا چندین بار مطالعه کردم ، زمانی که j up را اجرا می کنم ، مرحله چک را که پشت سر میگذارد برای دانلود میمونه و هیچ کاری انجام نمیده ، دوستان لینکی داده بودند که بایستی دانلود میشد و در فولدر j up قرار می گرفت ، اما اون لینک دانلود برای بنده user و pass میخواد !
علاقه مندی ها (Bookmarks)