سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: بابا عجب انجمنی!

asheghane
    Guest

بابا عجب انجمنی!

ای ول بابا ! من تا حالا چند بار توی این انجمن سوال هایی پرسیدم که همش بدون جواب موند بخدا خسته شدم اینقدر رفتم و اومدم .در صورتی که همین 1 ساعت پیش توی ی انجمن دیگه بعد از مطرح کردن مشکلم به سرعت جوابم رو دادن.

به امید آرزوی موفقیت ایران و ایرانی.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 450 بار در 357 ارسال
    سلام و خسته نباشید.
    بد نیست قبل از عضویت یا ارسال ، گله و ... ابتدا به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] توجه کنید. و پست هاتون رو در جای مربوط به خودش ایجاد کنید.
    تمامی پست های شما رو مطالعه کردم ، کلاً در مورد دو موضوع بود ، یکی استفاده از ادیتور JCE و یکی هم استفاده از کامپوننت تبلیغات و همونطور که بررسی شد حتی در یک کدام از پست های شما قوانین رعایت نشده و اکثراً اسپم ارسال کردید.
    به نظرتون این کار شما باعث خستگی بقیه نمیشه؟
    همین 1 ساعت پیش توی ی انجمن دیگه بعد از مطرح کردن مشکلم به سرعت جوابم رو دادن
    می تونم بپرسم چرا توی همون انجمن سوالتون رو نپرسیدید تا به سرعت جواب بدن؟

asheghane
    Guest
    عرض کردم خدمتتون جوابم رو به سرعت گرفتم/در ضمن ناراحت نشید انتقاد پذیری باعث پیشرفته!

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    سلام

شما کلاً با واژه قانون ظاهراً بیگانه هستید !!

قانون :
    قانون مشخص کننده حد و مرز آزادی افراد است. قانون معرب کلمه یونانی canon است که به فرانسه loi و به انگلیسی rule ترجمه می شود.
    قانون یک سری باید ها و نبایدها یی است برای بهبود وضع زندگی در جامعه وضع می شود این هنجار ها و ناهنجارها برای به فعلیت بخشیدن واژه عدالت بکار برده میشود

با این دو تعریف فکر کنم شماره با واژه ناشناخته قانون آشنا شده باشید !

اما در رابطه با اینیکی ارسال جدید شما !!

مطمئناً شما وقتی قصد رفتن به پارک را دارید به اداره ثبت احوال میرید دیگه ؟
    یا شاید وقتی میخواهید برای فرزند خودتون شناسنامه بگیرید بدون شک به وزارت کشور و یا شاید به شهرداری قزوین یا شاید هم به اداره آب استان کهکیلویه و بویراحمد رجوع خواهید کرد !

اما اگر چنین نباشد و شما برای خرید نمک به سوپر مارکت و برای خرید سبزی به سبزی فروشی برید. پس طبیعتاً در اینجا هم برای اینکه به جواب برسید باید در مکانهای مشخص شده سوال خود را مطرح کنید ! اینکه شما همین الان در سوالات عمومی جوملا این موضوع رو مطرح کردید برای من بسیار خنده دار هست ! چون از این 11 ارسال شما که تا الان در این انجمن داشتید بارها به شما گفته شده که قوانین را بخوانید و شما هنوز ... !!!!! شاید بهتر باشه قبل از اینکه به دیگران انتقاد کنید با خودتون رو راست باشید و به خودتون برگردید !!!

اینجا یک انجمن رایگان و پشتیبانی رایگان هست. جوملا کاملاً رایگان ارائه شده و برای خدمات آن نیز در اینجا هزینه ای فعلاً دریافت نمیشود. ممکن هست سوالی پرسیده شود و به پاسخ برسد و ممکن است سوالی رو اصلاً کسی نخونه ! هرچند سعی میکنیم همه سوالات را بخوانیم و پاسخ دهیم.

شما ابتدا قوانین را یکبار بخوانید و طبق قوانین هرگونه پیشنهادی داشتید در بخش مشخص شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بیان کنید ! همچنین سوالات خود را طبق قوانین مطرح کنید ! همانگونه به سوالات دیگر پاسخ داده میشود به شما هم پاسخ داده خواهد شد! کسی هم با دیگری دشمنی ندارد !

به هر حال امیدوارم دیگه به شما نیاز نباشه مطالعه قوانین را گوشزد کنیم ! در صورت تکرار دسترسی شما محدود و نهایتاً قطع خواهد شد !

تاپیکهای ایجاد شده توسط شما تا اینجا :
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] - اولیش
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] - دومیش

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] - تاپیکی که مربوط به همین مورد کد تبلیغاتی میشود !

و احتمالاً سوالی که در یک انجمن دیگه جواب گرفتید!!!

که دقایقی قبل از این تاپیک بوده !!

بهتره توضیحاتی که از فروم در اینترنت موجود هست رو هم براتون لینک کنم شاید مطالعه نید !

انجمنها عموماً مکانی هستند که شما بعد از طرح موضوع خود ممکن است حتی 1 یا 2 ماه دیگر در تاپیک شما کسی پاسخی ارسال کند و شما به پاسخ مورد نظر خود برسید ! پس فروم چت رووم نیست و با چت روم تفاوتهایی را دارد !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست