-
مشكل با permission
سلام
من از پلسك استفاده ميكنم و براي نصب ماژول بروي جوملا به مشكل permission برخورد كردم و مجبور شدم يكم فايل ها رو از لحاظ permission تغيير بدم، ولي با مشكل عجيبي برخورد كردم. بعد از يك ساعت ور رفتن متوجه شدم كه قالب سايتم فقط بروي صفحه نخست اعمال ميشه و با ورود به هر صفحه غير از home page چيزي بجز text*نشون داده نميشه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-06-2011 05:54 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
لینک سایتتون رو لطفا بذارید
-
-
سلام
دوست عزیز توی قسمتی که قالب رو انتخاب میکنی روی اسم قالب کلیک کنید یه سری گزینه ها هم اسم منو ها ی سایت نوشته شده شما کافیه همه رو انتخاب کنید اونوقت قالب برای همه اعمال میشه
- البته این توی نسخه 1.6 من دیدم توی 1.5 نمیدونم هست یا نه
موفق باشید ....
-
-

نوشته اصلی توسط
sahama
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک سایتتون رو لطفا بذارید
kanoneandisheh.org
-
-
خوب ظاهرا مشکلی در تعریف مسیر ها در قالب وجود داره
برای رفع اصولی اون باید دست به تغییر کد بزنید ولی اگر بخواهید با اصطلاح با کلک رشتی مشکل رو حل کنید ابتدا فایل htacces.txt رو در ریشه جوملا به .htacces (با نقطه در ابتدای اسم) تغییر نام بدید و بعد گزینه دوم در تنظیمات سئو رو فعال کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
sahama
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب ظاهرا مشکلی در تعریف مسیر ها در قالب وجود داره
برای رفع اصولی اون باید دست به تغییر کد بزنید ولی اگر بخواهید با اصطلاح با کلک رشتی مشکل رو حل کنید ابتدا فایل htacces.txt رو در ریشه جوملا به .htacces (با نقطه در ابتدای اسم) تغییر نام بدید و بعد گزینه دوم در تنظیمات سئو رو فعال کنید
من اين دو مرحله رو انجام دادم، در ادامه بايد چيكار كنم؟ در حال حاضر فقط صفحه اصلي سايت باز ميشه و ديگر هيچ
-
-
یوزر و پسورد رو برام بفرست یه بررسی کنم
اگر هاستت ویندوزی نباشه و mod_rewrite فعال باشه ان شا الله درستش می کنم
-
-
ممنون مشكل برطرف شد من به غير از گزينه دوم ، گزينه اول رو فعال كرده بودم، كه با غير فعال كردنش مشكل برطرف شد، از راهنمايي تون ممنون، فقط ميشه بگيد چرا اين مشكل بوجود اومده بود ؟
دوم اينكه نياز نيست فايلhtacces. رو به حالت قبل برگردونم؟
-
-
ممنون ميشم به سوالم جواب بديد
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)