-

نوشته اصلی توسط
torghoundy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دو سایت معرفی می کنم که توضیحات کامل و مقایسات رو در خود دارا هست و می تونه جای این بحث دوستان رو بگیره:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از این که سایت معرفی کردی، من هم همینو می خواستم.
اما کاش یه لینک دقیق تر معرفی می کردی تا سر در گم نشیم.
یکی از سایت ها هم که انگلیسیه، من و امثال من هم که سواد درست و حسابی نداریم.
به هر حال ممنون!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-02-2011 12:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزیز همونطور که گفته شد ، مامبو قبل از جوملا بوجود اومده و اگر در انجمن جستجو کرده باشید بحث های زیادی هست در این مورد ، پس از مدتی بعضی از گسترش دهندگان مامبو جدا شدند و جوملا رو بوجود آوردند ، این یعنی گسترش دهندگان جوملا همان گسترش دهندگان مامبو هستند ، جوملا 1 و مامبو خیلی به هم نزدیک هستند ، مدت زیادی از آخرین نسخه مامبو میگذره ، و انتظار نمیره نسخه دیگری منتشر بشه ، اما در طول این مدت جوملا پیشرفت های زیادی کرده ، که به راحتی قابل مشاهده هست ، و اگر باز هم کمی اطلاعات داشته باشید می بینید که حتی سوالات انجمن هم بیشتر در مورد جوملا هست تا مامبو و برای کاربران شروع با جوملا خیلی ساده تر هست ، چرا که اکثراً به افزونه ها و قالب های متعدد احتیاج دارند (در صورتی که بین جوملا و مامبو فقط جوملای تعداد بالایی از افزونه ها رو داره ) ، اما این دلیل نمیشه که دیگه از مامبو پشتیبانی نشه!
امید وارم این براتون غیر منطقی نباشه که میشه از جوملا و مامبو در کنار هم پشتیبانی کرد ، چرا که دلیل نمیشه که مثلاً اگه وردپرس امکانات بیشتری نسبت به موبل تایپ داشته باشه ، همه کاربران موبل تایپ رو رها کنند و برن سراغ ورد پرس و تیم موبل تایپ هم جمع کنه و بگه ورد پرس که هست دیگه لزومی نیست ما باشیم.
همونطور که قبلاً هم گفته شد شما امکانات هر سیستم رو بررسی کنید و نظر به امکاناتی که هر سیستم داره سیستم مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید ، و باز هم میگم هر سیستم ویژگی های خاص خودش رو داره!
به پست اولتون دقت کنید ، شما وردپرس و اس ام اف رو هم در رده جوملا و مامبو قرار دادید ، این یعنی شما اطلاعاتی در مورد انجمن ساز ها و سیستم های مختلف ندارید ، طبق گفته مهدی عزیز اطلاعات خودتون رو تکمیل کنید، به راحتی اونوقت می تونید مقایسه هم بکنید، از اون سایت هایی هم که معرفی کردم استفاده های زیادی می تونید بکنید، همچنین بحث هایی زیادی که در انجمن قبلاً انجام شده.
موفق باشید.
-
-

نوشته اصلی توسط
mpspace
ممنون از این که سایت معرفی کردی، من هم همینو می خواستم.
اما کاش یه لینک دقیق تر معرفی می کردی تا سر در گم نشیم.
یکی از سایت ها هم که انگلیسیه، من و امثال من هم که سواد درست و حسابی نداریم.
به هر حال ممنون!
سلام
دیگه از این لینک دقیق تر نمیشه دوست عزیز.
سایت اول تمامی اطلاعات مورد نیاز رو داره ، همچنین خودش نظر سنجی داره و می تونید بررسی کنید کدوم سیستم رای بیشتری بده و محبوب تر هست و در مورد اینکه انگلیسی هست دیگه کاری از دست من برنمیاد!
-
-
نمیدونم چرا ولی بد نیست که بدونید !
سیستمهایی نظیر مادایکس قدرت بالایی دارند ! که متأسفانه مورد توجه شما نیستند !! شاید گاهی لازم باشه شما در یک سایت سیستمهای خبری داشته باشید و نیازمند یک سایت با امکاناتی نظیر سیستم تابناک ! خوب اونموقع شما یا باید سیمپل ماشین یا مادایکس رو برای خودتون استفاده کنید !
گاهی شما نیازمند یک سیستم سبک و شبیه وبلاگ دهی هستید که بتونید با وب کم هم سایت خودتون رو آپدیت کنید و تصویر خودتون رو به محض رکورد کردن در سایت قرار بدید ! یا اینکه ... میتونید از جاوز استفاده کنید !
گاهی شما لازم دارید یک سایت با امکانات مدیریتی بالا داشته باشید از جوملا استفاده میکنید !
یک زمانی هم احتیاج دارید که سایتی ایجاد کنید سیستم وبلاگ دهی داده بشه باهاش از وورپرس استفاده میکنید !
یک زمانی هست شما تخصص کافی دارید و دانش نسبی به کدنویسی دارید و نیازمند سیستمی هستید که کمترین زمان رو صرف کنید خوب از دیتالایف استفاده میکنید !!
یک زمانی هم هست که نیازمند یک سیستم سی آر ام (مدیریت تجاری) هستید از اورج سی آر ام استفاده میکنید !
گاهی هم ممکن هست یک سیستم آموزشی راه بندازید از مودل استفاده کنید !
من فقط بین این همه سیستم هیچوقت نیوک رو بهش اعتقادی نداشتم و بهش اعتقادی ندارم ! چون واقعاً سیستم بیخودی هست به نظر من !!!! خوب ممکن هست از نظر یکی دیگه نیوک عالی باشه ! در صوذتی که من حتی حاضر نیستم 10 دقیقه در مدیریت نیوک باشم ! چه برسه سایتی رو باهاش راه بندازم !
یک زمانی هم هست ما اصلاً نیازی به هیچ مدیریت محتوایی نداریم و کافیه یک سایت رو استاتیک ایجاد کنیم !
یک زمانی هم هست شما نیاز به ایجاد یک داکیومنت آزاد مثل ویکیپدیا دارید خوب درسته با جوملا هم میشه ! ولی اگر نیاز به امکانات جوملا نباشه بهتره که ویکی مدیا استفاده کنید !
کلاً شما باید طبق نیازتون انتخاب کنید ! جوملا به شما میتونه هر امکانی رو بده ولی باید ببینید آیا واقعاً به امکانات جوملا احتیاج دارید یا نه !؟ آیا با سیستم دیگر راحت تر به جواب میرسید ؟ آیا بهتر هست یا خیر ؟
به هر حال اینکه ما بیاییم بگیم کدوم بهتره اشتباهه !
اینکه شما بگید در ایران کدوم شهر بهتره هم غلطه ! مثلاً اصفحان رو بیایید با تبریز و شیراز مقایسه کنید !!! هرجا خصوصیات خودش رو داره و ... .
بطور کلی بهتره شما با مطالعه و تصمیم به جواب برسید نه اینکه از دیگران بپرسید کدوم بهتره ! این جوابش سلیقه ای هست بین برخی کاربران و نمیتونه به شما کمک کنه !
البته در نظر شخصیم هست سایتی به این منظور و راهنمایی به همه ایجاد کنیم که متأسفانه برخی از پشتیبانان سیستمهای مختلف همکاری لازم رو ندارن و تمایلی به همکاری در این مورد را ندارند که جای تأمل دارد !!!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
از مهدی. ممنونم که یه توضیح جامع داد، من که واقعاً استفاده کردم.
من منظور شما رو از همون ابتدا متوجه شدم، منظور من هم این نبود که یه نفر پیدا بشه و بگه "فلان سیستم از هر نظر بهتره و همه باید با این سیستم مدیریت محتوا سایت یا وبلاگ خودشون رو بسازن!". من فقط می خواستم که دوستان حاضر در انجمن (مثل شما) به طور مختصر و مفید بگن که هر کدوم از این سیستم های مدیریت محتوا تو چه زمینه ای کاربرد دارند و برای چه اهدافی و برای استفاده ی چه اشخاصی طراحی شدند.
البته من هم اعتقاد دارم که هر کس باید خودش متناسب با اون هدفی که داره، درباره ی سیستم مدیریت محتوای مناسب مطالعه و جستجو کُنه. ولی اگه یه کسی برای اولین بار وارد این انجمن بشه، این مطالبی که دوستان تا به حال نوشتند خیلی میتونه براش مفید باشه. چون معمولاً یه تازه کار مثل من حوصله نداره که یک مقاله ی طولانی رو که این سیستم ها رو به طور مفصّل با هم مقایسه کرده بخونه.
در ضمن از torghoundy هم تشکر می کنم.
امیدوارم تا الان از گفته های من ناراحت یا عصبانی نشده باشید. ولی خواهش می کنم به جای جبهه گرفت در مقابل سوالات من، یه خورده همراهی کنید تا این موضوع کامل بشه و برای کسی که این موضوع رو برای اولین بار می خونه، هیچ سوالی باقی نَمونه.
این رو هم باید بگم که تازه کار بودن هرکس تو یه موضوع، ربطی به سایر تخصص های اون فرد نداره، مثلاً یه نفر که کدنویس خوبیه و تو کدنویسی رودست نداره و حتی چند تا سایت حرفه ای رو بدون استفاده از این محتواساز های رایج طراحی کرده، ممکنه تو ساختن یه وبلاگ ساده تو بلاگفا یه تازه کار محسوب بشه.
منظورم اینه که مهارت های جانبی مثل ساختن وبلاگ یا طراحی سایت به کمک جوملا یا استفاده از یه گوشی تلفن همراه، با چند روز یا حداکثر چند هفته تمرین به دست میاد اما هدف من اینه که چنین فردی با خوندن مطالب چنین انجمنی در کمترین زمان ممکن این مهارت رو به دست بیاره.
درباره آخرین مطلبی که مهدی. مطرح کرد باید بگم که این اخلاق ایرانی ها است (شاید هم جدیداً اخلاق ما ایرانی ها این طوری شده) که رغبتی به همکاری با همدیگه نداریم. اگه یه ذره حسّ همکاری داشتیم شاید الان مات و مبهوت کشورهایی مثل آمریکا و چین و روسیه و ... نبودیم.
اگه یه ذره مسلمان (به معنای واقعی) بودیم وضعمون این نمی شد.
از این که بحث رو به حاشیه کشیدم معذرت می خوام ولی لازم دونستم که این رو بگم (ته دلم گیر کرده بود)!
باز هم از همه ممنونم!
-
-
رفع یک سوء تفاهم
من هدفم رو از شروع این موضوع در نوشته های قبلی گفتم.
بنا بر این از مدیران و اعضا خواهش می کنم که از تکرار موارد زیر خودداری کنند:
۱- من خودم اعتراف می کنم که اطلاعات کمی در مورد جوملا و سایر سیستم های مدیریت محتوا دارم (حتی هنوز اقدام به طراحی سایت نکردم و محیط کاربری جوملا رو ندیدم!) البته سعی می کنم اطلاعاتم رو کامل کنم.
۲- من در ابتدای این موضوع، به دلیل اطلاعات ناقص "اس ام اف" رو یک سیستم مدیریت محتوا اتلاق کردم اما پس از چند دقیقه پشیمان شدم. چون نمی توانستم این موضوع و نظرسنجی آن را اصلاح یا حذف کنم، پس از تذکرات دوستان اصلاحیه ای را نوشتم. بنابراین از اعضا در خواست دارم که اصلاحیه را معیار پاسخ های خود قرار دهند.
۳- من فقط نمی خوام که اطلاعات خودم رو کامل کنم، بلکه می خوام کسانی هم که بعدها این موضوع رو می خونن اطلاعات کاملی به دست بیارن.
-
-
همکاری کنید!
از اونجایی که دیدم اکثر دوستان منظور من رو به طور دقیق متوجه نشدند، سوالاتی که تا الان برای خودم مطرح شده رو می گم تا مطلعین با ذکر دلیل جواب بدهند:
۱- این درسته که امنیت مامبو از جوملا بیشتره؟
۲- کدوم سیستم محتوا ساز امکانات رایگان بیشتری داره؟
۳- اگر بخواهیم یک انجمن (شبیه به همین انجمن) بسازیم، کدوم سیستم مدیریت محتوا امکانات رایگان بیشتری در این مورد داره؟
۴- در کل، کدوم سیستم مدیریت محتوا رایگانتره؟
۵- در زمینه ساخت وبلاگ، سیستمی کامل تر و بهتر از وردپرس وجود داره؟
-
-
1. امنیت جوملا و مامبو الان در یک حد شده ! ولی در زمانی مامبو قویتر از جوملا از نظر امنیتی بود. هرچند هنوزم که هنوزه در مامبوی نسخه آخر باگ امنیتی خاصی که بتونه مشکل پیش بیاره نیست !
2.جوملا !
3.اگر منظورتون سیستم مدیریت محتوا هست ! جوملا ! چون با یک کامپوننت کوننا میتونید در کنار سایت یک انجمن داشته باشید !
4.اگر همیشه به فکر رایگان هستید پس کلاً این موضوع رو تعطیل کنید بره !! خیلی موارد هست که نمیتونه رایگان باشه ! ولی جوملا برای هر موردی سیستم رایگان داره و باید با دانش خودتون اونرو ویرایش کنید تا به دلخواه برسید.
5.جاوز - جوملا - ووردپرس - مادایکس - مید سیمپل - زوپس - مامبو سیستمهایی هستند که میشه باهاشون وبلاگ راه اندازی کرد ! ولی ووردپرس بومی تر هست.
ولی چیزی که مثل روز برامون مشخصه اینه که بعد از تمام شدن این تاپیک دوباره یک نفر دیگه این سوال رو مطرح خواهد کرد و هرچقدر بهش بگیم برو اون تاپیک رو بخونئ نمیره و انتظار داره بهش جواب بدیم در همون تاپیک ! این مورد همیشه بود و هست و خواهد بود ! پس ما نه ناراحت میشیم و نه خسته ! چون به این مورد عادت داریم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
من به دنبال رایگان نیستم، اما قبول کنید که یه تازه کار مثل من نمیتونه ریسک بکنه و واسه سایتی که نمی دونه چی می خواد از آب در بیاد، پول خرج کنه. چون ممکنه یه هکر بیکار و ازخدا بی خبر، بیاد و برای تفریح، سایت شما رو هک کنه.
-
-
چه جالب !
جهت اطلاع !
شما میتونید از بکاپ استفاده کنید که یه انسان به قول شما بی کار و از خدا بی خبر شما رو اگر هک کرد بتونید برگردید به حالت قبل از هک شدنتون !
به هر حال فکر میکنم دیگه شما به جوابتون رسیده باشید. خارج شدن از این بحث هم درست نیست. اگر مشکلی بود باز هم بیان کنید. در خدمتتون خواهیم بود.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)