سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام سیستم محتوا ساز فارسی کامل تر است و استفاده از آن ر

رأی دهندگان
17. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • جوملا

15 88.24%
  • مامبو

0 0%
  • اس ام اف (SMF)

0 0%
  • ُوُردپرس

2 11.76%
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 29 , از مجموع 29

موضوع: مقایسه جوملا با سایر سیستم های مدیریت محتوا

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

Question تردید؟!

با اینکه تصمیم قطعی گرفته بودم که کارم رو با جوملا شروع کنم و حتی برای اتمام حجت با خودم به سایت php.opensourcecms.com رفتم و دیدم که جوملا ۱.۶ به عنوان بهترین سیستم مدیریت محتوا بالاترین امتیاز رو گرفته، ولی بعد از اینکه به انجمن های فارسی مربوط به ورد پرس و دروپال رفتم مردد شدم مخصوصا در مورد دروپال. دلایل تردید من عبارتند از:
    ۱- با وجود توضیحات دوستان در این انجمن که گفته بودند وردپرس سیستم مدیریت محتوا نیست، اما در انجمن وردپرس فارسی چنان با آب و تاب از اون تعریف کرده بودند که من تصور کردم که با ورد پرس حتی میشه سایت سازمان های بزرگ امنیتی رو طراحی کرد!!!
    ۲- در انجمن وردپرس گفته بودند که اگه امکانات جانبی وردپرس رو نصب کنید، از جوملا هم بهتر میشه!!!
    ۳- و اما درباره ی دروپال که من رو خیلی مردد کرده، گفتند که:
    امنیت دروپال از همه سیستم های مدیریت محتوا بیشتره و باگ های امنیتی جوملا خیلی زیاده!؟
    امکانات دروپال (در مجموع نسخه های فارسی و انگلیسی) از همه ی سیستم های مدیریت محتوا بیشتره!؟
    تنها دلیل برتری جوملا به دروپال اینه که مستندات فارسی جوملا بیشتره و انجمنش فعال تره!؟
    سوالاتی که برای من ایجاد شد:
    ۴- اصلا احتمال اینکه یه سایت ساخته شده با جوملا هک بشه چقدره؟
    ۵- آیا استفاده از هاست های رایگان رو برای ساخت سایت به کمک جوملا مناسب می دونید؟
    ۶- برای ساخت سایتی که در اون کاربران تعامل بیشتری با مدیر داشته باشن و بتونن به راحتی نظرات خودشون رو برای مدیر سایت بفرستن و دانلود فایل های موجود در سایت برای کاربر آسون باشه و انجمن سایت فعال باشه و حتی کاربران برای سایت مطلب تهیه کنند و ...، کدوم سیستم مدیریت محتوا بهتره؟
    ۷- آیا خودمون می تونیم برای جوملا، افزونه یا قالب طراحی کنیم. برای این کار باید به کدوم زبان کدنویسی تسلط داشته باشیم؟
    ۸- با وجود اینکه آخرین نسخه ی مامبو مربوط به سال ۲۰۰۹ هستش، چرا امنیتش با جوملا که هر چند ماه اصلاح میشه برابری میکنه؟

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    1.بنده نگفتم این مورد رو ! ولی ووردپرس برای سایتهایی شبیه بلاگ بهتره و امکاناتش اینچنین هست ! الان پی سی دانلود رفته سراغ ووردپرس بطور مثال ! پس مدیریت محتوا هست ! ووردپرس و جوملا هر دو میتونند یک سایت را مشابه هم داشته باشند ولی برخی امکانات رو متفاوت دارن و باید طبق نیاز انتخاب کرد !
    2.خوب این موضوع کمی غیر عادلانه هست ! اگر افزونه های جوملا هم نصب کنید و به خوبی مدیریت کنید ووردپرس حرفی برای گفتن نداره در اون صورت ! ولی من باز هم حرف خودم رو میزنمو هر چیزی باید سر جای خودش استفاده بشه !
    3.دروپال سیستم قوی هست و کسی منکر این نیست. موضوع امنیتی هم جوملا طبق سیاستی که دارد سریعاً مشکلات امنیتی خود را برطرف میکند و ... . ولی توجه کنید سایتهای بزرگی از جوملا استفاده میکنند که نشان میدهد امنیت جوملا هم کمتر از بقیه نیست !
    4.همون مقدار که بقیه سایتها احتمال هک دارن سایتهای جوملایی هم احتمال دارند ! موضوع امنیت یک موضوع نسبی هست و صرفاً به کدنویسی سیستم بر نمیگرده !! اینرو هر مدیر سایتی میدونه و بعید میدونم از یک حرفه ای چنین حرفی رو شنیده باشید !
    5.هاستهای رایگان رو کلاً شخصاً رد میکنم ! چرا که مشکلاتی رو که پیشبینیش هم سخته رو نمیتونید بکنید ! هاستهای رایگان ممکن هستند هر روز یک مشکلی داشته باشند و سایت و زحمت شما از بین بره. ضمن اینکه امنیت کمی دارند !
    6.این سوال باز هم بر میگرده به اینکه شما بخواهید چگونه کار کنید ! جوملا میتونه اینکار رو انجام بده و مشکلی نداره ! بقیه سیستمها هم میتونن و مشکلی نیست ! ولی چگونگی کار مهمه که شما در این مورد تضیحی ندادید !
    7.برای جوملا شما و هر کسی دیگه میتونه افزونه بنویسه ! به این منظور کافیست با api جوملا آشنا بشید و به زبانهای کدنویسی php , html تسلط کافی داشته باشید.
    8.مامبو یک سیستم قدیمی هست و از نظر امنیتی کیفیت نسبتاً خوبی دارد و سالیان متوالی از بهترینها بوده ! جوملا در زمانی که از مامبو جدا شد سیاستی که پیش گرفت ارائه سیستم و حل مشکلات و باگها به مرور با گزارش کاربران بود که باعث پیشرفت چشمگیر جوملا هم خهمین مورد بود. جوملا از نظر امنیتی در اون زمان نسبت به مامبو ضعیف بود اما الان میتونم بگم با مامبو میتونه برابری کنه. هرچند الان مامبو پروژش هنوز بسته نشده و همچنین نسخه ای رو مدتهاست نداده ! مامبو همین الان هم مشکل امنیتی خاصی نداره و ... .

به هر حال شما باید نسبت به امکاناتی که نیاز دارید انتخاب کنید ! سایتهای معتبر بسیاری هستند که از جوملا استفاده میکنند و سایتهای بسیاری که از ووردپرس و همچنین بسیار سایتها از دروپال. من خودم شخصاً هم از جوملا و هم ووردپرس و هم دروپال و زوپس و مید سیمپل و ... استفاده میکنم ! دلیل نمیشه که نتونستم با جوملا به اون نیازها برسم ! بلکه دیدم سیستم دیگه ای به این کار بهتر میخوره و میتونه بهتر سرویسدهی کنه.

دوستانمون در تیمهای دیگه هم امیدوارم متعصبانه به چیزی اشاره نکنن و خیلی منصفانه مسائل رو بیان کنن. به هر حال از اینکه شما از جوملا استفاده کنید یا نه ما هیچ سودی نمیبریم و ضرری هم شامل حالمون نمیشه ! این انجمن صرفاً برای راهنمایی و کمک به ایرانیان و پارسی زبانان هست و غیر انتفاعی اداره میشود.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

از توضیحات کامل شما ممنونم، ولی با خوندن توضیحات شما یه سوال دیگه واسم پیش اومد که آیا میشه که بخش های مختلف سایت رو با سیستم های مدیریت محتوای مختلف طراحی کنیم؟
    مثلاً اگه شما بخش اصلی سایت رو با جوملا طراحی کردین و حالا تصمیم گرفتی که یه بخش جدید به سایت اضافه کنی و هر چی تلاش می کنی نمی تونی انتظاراتت رو با جوملا برآورده کنی و میری سراغ یه سیستم مدیریت محتوای دیگه مثل وردپرس یا دروپال که میتونه انتظارات تو رو برآورده کنه.
    می خواستم بدونم که اگه میشه چنین کاری کرد، آیا به یکدست و یکپارچه بودن سایت مخصوصاً از لحاظ ظاهر لطمه نمیزنه؟
    با توجه به اینکه گفتید اگه با api جوملا آشنا بشیم و به زبانهای کدنویسی php , html تسلط کافی داشته باشیم، خودمون می تونیم افزونه بسازیم، به نظر شما بهتره خودکفا بشیم و خودمون نیازهامون برطرف کنیم یا اینکه همیشه وقتی به مشکلی برخورد کردیم، به دنبال یه سیستم مدیریت محتوای جدید برای کارمون بگردیم؟

نمی دونم تو این انجمن بخش خاصی واسه آموزش ساخت افزونه وجود داره یا نه، اما اگه وجود نداره، خیلی خوب میشه که یه بخش واسه آموزش php و ساخت افزونه برای جوملا ایجاد کنید.

از همکاری همه جانبه شما تا الان ممنونم.

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    الان همین سایت !

جوملا - وی بی - فروشگاه ساز تجاری - ویکی مدیا رو استفاده میکنه ! برای قسمتهای مختلف !

یا بطور مثال سایتی نظیر made simple که خود یک سیستم مدیریت محتوا هست رو اگر ببینید سایتی دارد که هم از ویکی مدیا و هم از مای بی بی و هم سیستم خودش استفاده کرده و همگی طرحهای یکسان دارند و شاید اصلاً کسی نتونه متوجه بشه که این سایت از سیستمی به سیستم دیگه میره برای نمایش قسمتهای مختلف ! البته برای این سیستم مدیریت محتوا پلهای زیادی هست که در نوع خودش جالبه ! (بگذریم! بحثمون این نیست !)

طبیعتاً اگر بتونید کد بنویسید و کامپوننتی رو بوجود بیارید بهتره ! چه برای جوملا و چه برای ووردپرس !

برای اینکه کلاس برقرار بشه مورد خاصی فعلاً نیست. ولی عده ای از کاربران سایت در صدد هستند این قسمت را خودشان بوجود بیاورند و تیم جوملا فارسی هم هرگونه همکاری را با ایشان خواهد داشت.

همانطور که میدانید فرهنگ متن باز به همین موارد نیاز داره و باید فعالیت مردمی بیشتر از گسترش دهنده ها باشه ! چرا که همین گسترش دهنده ها مردم هستند و زیر نظر ارگان خاصی نیستند ! ولی متأسفانه هنوز فرهنگ متن باز در ایران بدرستی جا نیوفتاده و فقط مفت بودنش رو یادگرفتن !!!!! در صورتی که متن باز اصلاً معنای مفت نمیده ! (خود این هم بحث ما نیست ! بگذریم !!!)

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

از سایر اعضای تازه وارد انجمن درخواست می کنم در این بحث شرکت کنند!
    فقط یه سوال دیگه مونده که اگه جواب بدین دیگه خیالم راحت میشه:
    من تصمیم ندارم که وقت زیادی برای طراحی سایت بذارم، بنابراین می خوام از سیستم مدیریت محتوایی استفاده کنم که
    1- اکثر امکانات ضروری داخل هسته ی اون پیش بینی شده باشه و نیاز به نصب افزونه های زیادی نداشته باشه.
    2- بر خلاف دروپال که وقتی برای اولین بار وارد محیط مدیریتی میشی از چیزی سر در نمیاری، یه محیط کاربر پسند داشته باشه که اکثر موارد ضروری دم دست باشه، و در کمترین زمان بشه وبسایت رو بِروز کرد.

آیا جوملا همون سیستم مدیریت محتواییه که من دنبالشم؟ یا اینکه ... .

همون طور که مهدی. قبلاً گفت:
    به هر حال از اینکه شما از جوملا استفاده کنید یا نه ما هیچ سودی نمیبریم و ضرری هم شامل حالمون نمیشه ! این انجمن صرفاً برای راهنمایی و کمک به ایرانیان و پارسی زبانان هست و غیر انتفاعی اداره میشود.
    من هم به این معتقدم و سوال های متعددم فقط برای راحت شدن خیال خودمه.

حالا چند تا سایت که تا حدی شک من رو برطرف کرد معرفی می کنم:
    سایت اصلی جوملا:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    مستندات جوملا انگلیسی:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    یک سایت انگلیسی در مورد جوملا:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

و چند تا لینک دقیق تر:
    مقایسه دروپال و جوملا:
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    مقایسه سیستم های مدیریت محتوا:
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    مقایسه وردپرس و جوملا:
    مقایسه جوملا، دروپال و وردپرس:
    مقایسه جوملا و وردپرس با نگاهی کارشناسانه تر:

در پایان از مدیران خواهش می کنم که نظرسنجی که من در ابتدا با اطلاعات غلط ایجاد کردم رو حذف کنن، چون اولاً گزینه های مناسبی نداشت و ثانیاً نظرسنجی در مورد سایر CMS ها در داخل انجمن جوملا کار عاقلانه ای نبود.
    ویرایش توسط mpspace : 06-04-2011 در ساعت 11:02 AM

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال

Red face

با سلام
    من دوسال پيش مشكل شما رو داشتم و دنبال يه سيستم با ثبات ميگشتم كه بشه روش حساب باز كرد
    اومدم براي خودم فاكتورهايي از قبيل امنيت و سادگي و گسترش براي خودم در نظر گرفتم
    شروع كارم با وردپرس بود. ولي اين سيستم بهم ريخته بود و جواب منو نمي داد. مثلاً يه ابزارك نصب ميكرديم بايستي دو ساعت دنبالش ميگشتيم اين كجا تآثير داره. ولي انصافاً در سادگي بي نظير بود و براي سايت هاي شخصي كامله و بيشتر كساني استفاده مي كنند كه تازه كارن. در ضمن الحاقات قوي هم نداشت و بيشتر سطحي كار مي كردند. درضمن با وردپرس نميشه پرتال درست و حسابي ساخت چرا كه مديريت اعضاش خيلي ضعيفه
    بعد رفتم سراغ دروپال. بخش بلاگش خيلي منعطف بود و تقسيم بندي موضوعات در اون عالي بود و براي بلاگ و خبر عالي بود.اما منو راضي نكرد چون الحاقاتش ناقص بود(چند سال بهترين مديريت محتوا بود) دركل امنيتش هم چنگي به دل نمي زد. اون كسي كه بخواد هك كنه كار خودشو ميكنه. مثلاً Boygj با دروپال ساخته شده و خيلي هم هكش كردند.
    بعد رفتم سراغ E107. اين سيستم هم جايزه گرفته بود و يه زماني بهترين مديريت محتوا بود واسه خودش. اما كپي رايت پايينش همه رو اذيت ميكرد. سايت اصليش كپي رايت نداشت به اون بزرگي! در كل الحاقات كمي هم داشت. ولي يه انجمن ساز داشت كه باحال بود. الانم سايت يكي از وزارت خونه ها رو با اون ساختن
    بعد رفتم سراغ XOOPS . اين مديريت محتوا كامله و در حد جوملا و وردپرس هستش. خيلي هم حمايت ميشه ولي خوب گسترشش محدود بود و مثل بقيه واسش الحاقات كمي نوشته بودند. اين سيستم هم چند بار جايزه گرفت
    در تمام اين مراحل تحقيق من جوملا كار ميكردم و مقايسه هام با اون بود. با موبل تايپ هم كار كردم. اون از همه اينا قويتر بود ولي حتي قالب هم پيدا نمي شد واسش. چه برسه به افزونه
    بعد رفتم سراغ ديتالايف انجين. اين سيستم خيلي امكانات داره و تجاريه. نسخه اي كه مي بينيد مردم دارن استفاده ميكنن نول شده ست و از لحاظ امنيتي نميشه بهش اعتماد كردو ولي خب امكاناتش جالبه و جوابگوي يه پرتال ساده هستش.از معايبش هم اينه كه اگه بخواي يه چيزي نصب كني روش بايد كلي كد بنويسي و بصورت اتوماتيك نصب نميشه

نتيجه كل تحقيقم اين شد: اگه جوملا سيستم ضعيفي بود اين همه مردم نمي رفتن واسش برنامه بنويسن و گسترشش بدن. شما دايركتوري افزونه هاي جوملا رو ببينيد و به بقيه سيستم ها هم سر بزنيد. دموها رو باهم مقايسه كنيد ببينيد كدوم قويترن. خيلي ها با اين قضيه احساسي برخورد ميكنن و كوركورانه از سيستم مديريت محتوايي كه سايتشون رو با اون ساختن حمايت ميكنن. من ديشب به يه نكته امنيتي در جوملا پي بردم كه شب خوابم نبرد. وقتي كاربرا رو از طريق ديتابيس ايمپورت كنيد حتي اگه مدير هم باشند در محيط مديريت به عنوان اعضا شناخته ميشن. يعني كسي اگه اسمشو به زور تو ديتابيس بفرسته و خودشو مدير كنه بازم كاربر ساده ست. حالا كي ميتونه بگه جوملا امنيتش ضعيفه؟؟(البته اگه يه بار كاربر رو تو محيط مديريت باز وبسته كنيد مشكل حل ميشه)
    در ضمن درهر فرومي كه ميريد(چه طرفداراي جوملا چه دروپال چه وردپرس و ...) انتظار نداشته باشيد ايرادات مديريت محتواي خودشون رو بگن.
    در كل من هر سيستمي رو در جاي خودش دوست دارم و تا حد امكان بسته به نيازم ازش استفاده ميكنم
    موفـق باشيـد
    ویرایش توسط safajuy : 06-04-2011 در ساعت 01:48 PM

تشکر شده 7 بار در 6 ارسال
    سلام
    واقعا بحث رو داغ کردید عالی هستش
    در مورد چند سیستم بودن شما وقتی یه سایت برای یه شرکت راه میندازید قاعطا یه بلاگ برای اخبار میخواید خوب میاید از وردپرس برای اون بخش استفاده میکنید
    راستش این دوتا پست آخر رو درست نخوندم ولی اگر شما دنبال یه سیستم هستی که هیچی ازش سر در نیاری و همه پلاگین ها روش مچ باشه
    یه cms هست اگر اشتباه نکنم مدیریت محتوای ملی یا یه میچز شبیه این به میترا فکر کنم معروف باشه حالا مطمئن نیستم
    یه بار فقط خیلی جزئی باهاش برخورد داشتم که به نظرم اومد بیس این سیستم جوملا هستش و کلا تمام کامپوننت ها و پلاگین ها و ماجولها رو جمع کردن و گذاشتن کنارش که بقول خودشون یه سیستم جدید شده و حق هم دارن چون سیستم اپن سورس رو وقتی دستکاری کنی میتونی اسم جدید هم بزاری اونم این همه تغییرات

راهی که شما الان داری میری رو من قبلا رفتم
    تقریبا تمام سیستم ها رو تست کردم
    نیوک دیتالایف زوپس مامبو وردپرس موول تایپ جوملا و ...
    ولی واقعا بدون تعصب میگم (چون فرقی نمیکنه برام شما از چی استفاده کنی)
    که جوملا بهترین سیستم حال حاضره
    چون تقریبا هر افزونه ایی که فکر کنی براش هست
    و تا دلت بخواد قالب براش طراحی شده
    و خودشم که معرکه است
    باc خودت میدونی
    ویرایش توسط kasper : 06-04-2011 در ساعت 07:58 PM

Cool تصمیم نهایی!

من اعلام می کنم که دیگه تصمیم خودم رو گرفتم و جوملا رو نصب کردم.
    ان شاء الله از این به بعد تو بخش های دیگه ی انجمن مزاحم دوستان خواهم شد.

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123