با اینکه تصمیم قطعی گرفته بودم که کارم رو با جوملا شروع کنم و حتی برای اتمام حجت با خودم به سایت php.opensourcecms.com رفتم و دیدم که جوملا ۱.۶ به عنوان بهترین سیستم مدیریت محتوا بالاترین امتیاز رو گرفته، ولی بعد از اینکه به انجمن های فارسی مربوط به ورد پرس و دروپال رفتم مردد شدم مخصوصا در مورد دروپال. دلایل تردید من عبارتند از:
۱- با وجود توضیحات دوستان در این انجمن که گفته بودند وردپرس سیستم مدیریت محتوا نیست، اما در انجمن وردپرس فارسی چنان با آب و تاب از اون تعریف کرده بودند که من تصور کردم که با ورد پرس حتی میشه سایت سازمان های بزرگ امنیتی رو طراحی کرد!!!
۲- در انجمن وردپرس گفته بودند که اگه امکانات جانبی وردپرس رو نصب کنید، از جوملا هم بهتر میشه!!!
۳- و اما درباره ی دروپال که من رو خیلی مردد کرده، گفتند که:
امنیت دروپال از همه سیستم های مدیریت محتوا بیشتره و باگ های امنیتی جوملا خیلی زیاده!؟
امکانات دروپال (در مجموع نسخه های فارسی و انگلیسی) از همه ی سیستم های مدیریت محتوا بیشتره!؟
تنها دلیل برتری جوملا به دروپال اینه که مستندات فارسی جوملا بیشتره و انجمنش فعال تره!؟
سوالاتی که برای من ایجاد شد:
۴- اصلا احتمال اینکه یه سایت ساخته شده با جوملا هک بشه چقدره؟
۵- آیا استفاده از هاست های رایگان رو برای ساخت سایت به کمک جوملا مناسب می دونید؟
۶- برای ساخت سایتی که در اون کاربران تعامل بیشتری با مدیر داشته باشن و بتونن به راحتی نظرات خودشون رو برای مدیر سایت بفرستن و دانلود فایل های موجود در سایت برای کاربر آسون باشه و انجمن سایت فعال باشه و حتی کاربران برای سایت مطلب تهیه کنند و ...، کدوم سیستم مدیریت محتوا بهتره؟
۷- آیا خودمون می تونیم برای جوملا، افزونه یا قالب طراحی کنیم. برای این کار باید به کدوم زبان کدنویسی تسلط داشته باشیم؟
۸- با وجود اینکه آخرین نسخه ی مامبو مربوط به سال ۲۰۰۹ هستش، چرا امنیتش با جوملا که هر چند ماه اصلاح میشه برابری میکنه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)