با اجازه مدیران
mpspace " دوست عزیز به نظر من باز هم این گزینه های شما اشتباه هستش " sahama " ایشون فرمودند که smf رو حذف کن و مامبو رو که من کاملا موافقم چون اولی که اصلا ربط نداره دومی هم که با جوملا هسته یکی داره و تازه جوملا ارتقا یافته اونه | به نظر من گزینه آخر وردپرس هم باید حذف بشه چون یه یه سیستم بلاگ هستش نه CMS شما باید گزینه های مثل دروپال - دیتالایف - یا اصلا همین نیوک رو میزاشتید که بشه با هم مقایسه کرد
اما نظر شخصیم :
از اسم جوملا خوشم میاد خیلی بیشتر از باقی cms ها - جوملا کامله ولی یه بدی که داره اونم واسه کسایی که نمیخوان واسه زحمت دیگران پولی بدن و یا اینکه خودشون زحمت بکشن اینه که تمامی قابلیت های کاربردی که اکثرا ازش استفاده میکنن رو به صورت رایگان نداره و واسش باید به عنوان پلاگین پول بدید
هسته خیلی قوی داره - امنیتش زیاده - پشتیبانیش خیلی قوی هستش - انعطاف پذیری زیادی داره - قابلیت هایی داره که باقی سیستم ها تازه دارن کم کم از جوملا کپی میکنن
مثلا نیوک نسخه آخرش که تیم پشتیبان فارسیش تولید کرد جدا از نسخه سایت اصلی چون ازش استفاده کردم میگم واقعا خسته نباشن خیلی زحمت کشیدن تا خودشون مستقل همچین چیزی رو تولید کنن ولی اگر خوب ببینید هر روز دارن یجاییش رو جمع میکنن ولی جوملا با تمام مشکل که 100 و خورده ای بود با یه پک آپگرید سریع همه رو رفع کرد و تموم
اگر میخواین یه سایت حرفه ای با قابلیت زیاد و امنیت بالا داشته باشید من جوملا رو پیشنهاد میکنم بخصوص واسه شرکت ها
ولی اگر میخوایت سایت تفریحی دانلود چیزای ساده و موزیک بزنید مثل خیلی ها از نیوک استفاده کنید چون انجمن هم رایگان بهتون میدن که نسبتا با هم ست شده هست
هرچند این انجمن رو با جوملا اگر ست کنی خیلی بهتر از آب در میاد
نیوک سوال زیاد داره و همه چیزش پیداست ولی توی جوملا هنوز خیلی چیزا وجود داره که اصلا کاربردشون رو بخاطر جستجو نکردن نمیدونیم چون جوملا رو خوب نمیشناسیم ازش زیاد استفاده نمیکنیم چون در نگاه اول اون همه گزینه دسته بندی شده و بیش از حد مرتب برامون خیلی سنگینه
بازم تصمیم نهایی با خود شماست اینا قسمتی از نظرات شخصی من بود
موفق باشید ....

علاقه مندی ها (Bookmarks)