نمیدونم چرا ولی بد نیست که بدونید !
سیستمهایی نظیر مادایکس قدرت بالایی دارند ! که متأسفانه مورد توجه شما نیستند !! شاید گاهی لازم باشه شما در یک سایت سیستمهای خبری داشته باشید و نیازمند یک سایت با امکاناتی نظیر سیستم تابناک ! خوب اونموقع شما یا باید سیمپل ماشین یا مادایکس رو برای خودتون استفاده کنید !
گاهی شما نیازمند یک سیستم سبک و شبیه وبلاگ دهی هستید که بتونید با وب کم هم سایت خودتون رو آپدیت کنید و تصویر خودتون رو به محض رکورد کردن در سایت قرار بدید ! یا اینکه ... میتونید از جاوز استفاده کنید !
گاهی شما لازم دارید یک سایت با امکانات مدیریتی بالا داشته باشید از جوملا استفاده میکنید !
یک زمانی هم احتیاج دارید که سایتی ایجاد کنید سیستم وبلاگ دهی داده بشه باهاش از وورپرس استفاده میکنید !
یک زمانی هست شما تخصص کافی دارید و دانش نسبی به کدنویسی دارید و نیازمند سیستمی هستید که کمترین زمان رو صرف کنید خوب از دیتالایف استفاده میکنید !!
یک زمانی هم هست که نیازمند یک سیستم سی آر ام (مدیریت تجاری) هستید از اورج سی آر ام استفاده میکنید !
گاهی هم ممکن هست یک سیستم آموزشی راه بندازید از مودل استفاده کنید !
من فقط بین این همه سیستم هیچوقت نیوک رو بهش اعتقادی نداشتم و بهش اعتقادی ندارم ! چون واقعاً سیستم بیخودی هست به نظر من !!!! خوب ممکن هست از نظر یکی دیگه نیوک عالی باشه ! در صوذتی که من حتی حاضر نیستم 10 دقیقه در مدیریت نیوک باشم ! چه برسه سایتی رو باهاش راه بندازم !
یک زمانی هم هست ما اصلاً نیازی به هیچ مدیریت محتوایی نداریم و کافیه یک سایت رو استاتیک ایجاد کنیم !
یک زمانی هم هست شما نیاز به ایجاد یک داکیومنت آزاد مثل ویکیپدیا دارید خوب درسته با جوملا هم میشه ! ولی اگر نیاز به امکانات جوملا نباشه بهتره که ویکی مدیا استفاده کنید !
کلاً شما باید طبق نیازتون انتخاب کنید ! جوملا به شما میتونه هر امکانی رو بده ولی باید ببینید آیا واقعاً به امکانات جوملا احتیاج دارید یا نه !؟ آیا با سیستم دیگر راحت تر به جواب میرسید ؟ آیا بهتر هست یا خیر ؟
به هر حال اینکه ما بیاییم بگیم کدوم بهتره اشتباهه !
اینکه شما بگید در ایران کدوم شهر بهتره هم غلطه ! مثلاً اصفحان رو بیایید با تبریز و شیراز مقایسه کنید !!! هرجا خصوصیات خودش رو داره و ... .
بطور کلی بهتره شما با مطالعه و تصمیم به جواب برسید نه اینکه از دیگران بپرسید کدوم بهتره ! این جوابش سلیقه ای هست بین برخی کاربران و نمیتونه به شما کمک کنه !
البته در نظر شخصیم هست سایتی به این منظور و راهنمایی به همه ایجاد کنیم که متأسفانه برخی از پشتیبانان سیستمهای مختلف همکاری لازم رو ندارن و تمایلی به همکاری در این مورد را ندارند که جای تأمل دارد !!!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست

علاقه مندی ها (Bookmarks)