از مهدی. ممنونم که یه توضیح جامع داد، من که واقعاً استفاده کردم.

من منظور شما رو از همون ابتدا متوجه شدم، منظور من هم این نبود که یه نفر پیدا بشه و بگه "فلان سیستم از هر نظر بهتره و همه باید با این سیستم مدیریت محتوا سایت یا وبلاگ خودشون رو بسازن!". من فقط می خواستم که دوستان حاضر در انجمن (مثل شما) به طور مختصر و مفید بگن که هر کدوم از این سیستم های مدیریت محتوا تو چه زمینه ای کاربرد دارند و برای چه اهدافی و برای استفاده ی چه اشخاصی طراحی شدند.

البته من هم اعتقاد دارم که هر کس باید خودش متناسب با اون هدفی که داره، درباره ی سیستم مدیریت محتوای مناسب مطالعه و جستجو کُنه. ولی اگه یه کسی برای اولین بار وارد این انجمن بشه، این مطالبی که دوستان تا به حال نوشتند خیلی میتونه براش مفید باشه. چون معمولاً یه تازه کار مثل من حوصله نداره که یک مقاله ی طولانی رو که این سیستم ها رو به طور مفصّل با هم مقایسه کرده بخونه.

در ضمن از torghoundy هم تشکر می کنم.

امیدوارم تا الان از گفته های من ناراحت یا عصبانی نشده باشید. ولی خواهش می کنم به جای جبهه گرفت در مقابل سوالات من، یه خورده همراهی کنید تا این موضوع کامل بشه و برای کسی که این موضوع رو برای اولین بار می خونه، هیچ سوالی باقی نَمونه.

این رو هم باید بگم که تازه کار بودن هرکس تو یه موضوع، ربطی به سایر تخصص های اون فرد نداره، مثلاً یه نفر که کدنویس خوبیه و تو کدنویسی رودست نداره و حتی چند تا سایت حرفه ای رو بدون استفاده از این محتواساز های رایج طراحی کرده، ممکنه تو ساختن یه وبلاگ ساده تو بلاگفا یه تازه کار محسوب بشه.

منظورم اینه که مهارت های جانبی مثل ساختن وبلاگ یا طراحی سایت به کمک جوملا یا استفاده از یه گوشی تلفن همراه، با چند روز یا حداکثر چند هفته تمرین به دست میاد اما هدف من اینه که چنین فردی با خوندن مطالب چنین انجمنی در کمترین زمان ممکن این مهارت رو به دست بیاره.

درباره آخرین مطلبی که مهدی. مطرح کرد باید بگم که این اخلاق ایرانی ها است (شاید هم جدیداً اخلاق ما ایرانی ها این طوری شده) که رغبتی به همکاری با همدیگه نداریم. اگه یه ذره حسّ همکاری داشتیم شاید الان مات و مبهوت کشورهایی مثل آمریکا و چین و روسیه و ... نبودیم.
اگه یه ذره مسلمان (به معنای واقعی) بودیم وضعمون این نمی شد.

از این که بحث رو به حاشیه کشیدم معذرت می خوام ولی لازم دونستم که این رو بگم (ته دلم گیر کرده بود)!
باز هم از همه ممنونم!