با سلام
من دوسال پيش مشكل شما رو داشتم و دنبال يه سيستم با ثبات ميگشتم كه بشه روش حساب باز كرد
اومدم براي خودم فاكتورهايي از قبيل امنيت و سادگي و گسترش براي خودم در نظر گرفتم
شروع كارم با وردپرس بود. ولي اين سيستم بهم ريخته بود و جواب منو نمي داد. مثلاً يه ابزارك نصب ميكرديم بايستي دو ساعت دنبالش ميگشتيم اين كجا تآثير داره. ولي انصافاً در سادگي بي نظير بود و براي سايت هاي شخصي كامله و بيشتر كساني استفاده مي كنند كه تازه كارن. در ضمن الحاقات قوي هم نداشت و بيشتر سطحي كار مي كردند. درضمن با وردپرس نميشه پرتال درست و حسابي ساخت چرا كه مديريت اعضاش خيلي ضعيفه
بعد رفتم سراغ دروپال. بخش بلاگش خيلي منعطف بود و تقسيم بندي موضوعات در اون عالي بود و براي بلاگ و خبر عالي بود.اما منو راضي نكرد چون الحاقاتش ناقص بود(چند سال بهترين مديريت محتوا بود) دركل امنيتش هم چنگي به دل نمي زد. اون كسي كه بخواد هك كنه كار خودشو ميكنه. مثلاً Boygj با دروپال ساخته شده و خيلي هم هكش كردند.
بعد رفتم سراغ E107. اين سيستم هم جايزه گرفته بود و يه زماني بهترين مديريت محتوا بود واسه خودش. اما كپي رايت پايينش همه رو اذيت ميكرد. سايت اصليش كپي رايت نداشت به اون بزرگي!در كل الحاقات كمي هم داشت. ولي يه انجمن ساز داشت كه باحال بود. الانم سايت يكي از وزارت خونه ها رو با اون ساختن
بعد رفتم سراغ XOOPS . اين مديريت محتوا كامله و در حد جوملا و وردپرس هستش. خيلي هم حمايت ميشه ولي خوب گسترشش محدود بود و مثل بقيه واسش الحاقات كمي نوشته بودند. اين سيستم هم چند بار جايزه گرفت
در تمام اين مراحل تحقيق من جوملا كار ميكردم و مقايسه هام با اون بود. با موبل تايپ هم كار كردم. اون از همه اينا قويتر بود ولي حتي قالب هم پيدا نمي شد واسش. چه برسه به افزونه
بعد رفتم سراغ ديتالايف انجين. اين سيستم خيلي امكانات داره و تجاريه. نسخه اي كه مي بينيد مردم دارن استفاده ميكنن نول شده ست و از لحاظ امنيتي نميشه بهش اعتماد كردو ولي خب امكاناتش جالبه و جوابگوي يه پرتال ساده هستش.از معايبش هم اينه كه اگه بخواي يه چيزي نصب كني روش بايد كلي كد بنويسي و بصورت اتوماتيك نصب نميشه
نتيجه كل تحقيقم اين شد: اگه جوملا سيستم ضعيفي بود اين همه مردم نمي رفتن واسش برنامه بنويسن و گسترشش بدن. شما دايركتوري افزونه هاي جوملا رو ببينيد و به بقيه سيستم ها هم سر بزنيد. دموها رو باهم مقايسه كنيد ببينيد كدوم قويترن. خيلي ها با اين قضيه احساسي برخورد ميكنن و كوركورانه از سيستم مديريت محتوايي كه سايتشون رو با اون ساختن حمايت ميكنن. من ديشب به يه نكته امنيتي در جوملا پي بردم كه شب خوابم نبرد. وقتي كاربرا رو از طريق ديتابيس ايمپورت كنيد حتي اگه مدير هم باشند در محيط مديريت به عنوان اعضا شناخته ميشن. يعني كسي اگه اسمشو به زور تو ديتابيس بفرسته و خودشو مدير كنه بازم كاربر ساده ست.
حالا كي ميتونه بگه جوملا امنيتش ضعيفه؟؟(البته اگه يه بار كاربر رو تو محيط مديريت باز وبسته كنيد مشكل حل ميشه)
در ضمن درهر فرومي كه ميريد(چه طرفداراي جوملا چه دروپال چه وردپرس و ...) انتظار نداشته باشيد ايرادات مديريت محتواي خودشون رو بگن.
در كل من هر سيستمي رو در جاي خودش دوست دارم و تا حد امكان بسته به نيازم ازش استفاده ميكنم
موفـق باشيـد

. ولي انصافاً در سادگي بي نظير بود و براي سايت هاي شخصي كامله و بيشتر كساني استفاده مي كنند كه تازه كارن. در ضمن الحاقات قوي هم نداشت و بيشتر سطحي كار مي كردند. درضمن با وردپرس نميشه پرتال درست و حسابي ساخت چرا كه مديريت اعضاش خيلي ضعيفه
در كل الحاقات كمي هم داشت. ولي يه انجمن ساز داشت كه باحال بود. الانم سايت يكي از وزارت خونه ها رو با اون ساختن
. وقتي كاربرا رو از طريق ديتابيس ايمپورت كنيد حتي اگه مدير هم باشند در محيط مديريت به عنوان اعضا شناخته ميشن. يعني كسي اگه اسمشو به زور تو ديتابيس بفرسته و خودشو مدير كنه بازم كاربر ساده ست.
حالا كي ميتونه بگه جوملا امنيتش ضعيفه؟؟(البته اگه يه بار كاربر رو تو محيط مديريت باز وبسته كنيد مشكل حل ميشه)

علاقه مندی ها (Bookmarks)