-
نصب وردپرس در سابدایرکتوری
سلام دوستان این اولین پست بنده هست ، من یک وب سایت جوملایی دارم و میخوام در ساب دایرکتوری وردپرس نصب کنم ، انصافا هم بسیار جستجو کردم که بی دلیل موضوع باز نکنم ولی بینتیجه بود گشتنم همه جا برعکس این کار رو اشاره کردن
انجمن وردپرسیها هم کهفقط از همدیگه تعریف کردن ، لطفا یکی از دوستان که اطلاع درستی دارن و این کار رو انجام دادن منت بذارن توضیحی ارائه بدن ، اصلا شدنی هست ، مشکل پیش می یاد تداخل می کنه باید تغییری در فایلهای روت جوملا هم بدم یا اصلا کاری به روت و جوملا نداره و همه چیز در دایرکتوری ایجاد شده حلاصه می شه
ممنون از دوستانی که راهنمایی می فرمایند
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-30-2011 06:22 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
ميشه منظورت رو واضح تر بيان كنيد ؟ ميخايد كه كنار جوملا يه ورد پرس هم داشته باشيد ؟ يا چيز ديگه
ضمنا بايد بگم يك كامپوننتي هست كه وردپرس رو مستقيما داخل جوملا مياره و وردپرس ميشه جزئي از خود جوملا
-
-
دروود
دوست عزیز اینجا انجمن تخصصی مامبو ، جوملا ، اس ام اف هست و در مورد ورد پرس و ما بقی موارد به شما کمکی نمیتونیم بکنیم
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
بله میدونم اینجا انجمن وردپرس نیست من هم در مورد جزئیات سوال نکردم ، من میخوام یک وردپرس کنار جوملا نصب کنم در یک دایرکتوری و نه در ساب دومین ، البته یک کامپوننت هست ولی پولیه و نسخه فری نداره ،
-
-
میبخشید لحنش جالب نشد ولی منظوری نداشتم
-
-
شما ميتونيد توي يك فولدر با يك پايگاه داده جدا وردپرس هم نصب كنيد و ربطي هم به جوملا نداشته باشه ، بعد هم ميتونيد به هم لينك كنيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)