خیلی ممنون
با پاسخ های منطقی تون منو یک مقدار خیلی کم از خل مشنگی در آوردید
نتیجه : باید از قوالبی استفاده کرد که مطمئن باشه[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

خیلی ممنون
با پاسخ های منطقی تون منو یک مقدار خیلی کم از خل مشنگی در آوردید
نتیجه : باید از قوالبی استفاده کرد که مطمئن باشه[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
قالبهاي شركتهاي معروف مثل گاويك ، جوملارت و غيره ، هميشه بروز رساني ميشند ، گهگاهي بروز رساني بخاطر مثلا ارتقاء از جوملا 1.5 به 1.6 ، ارتقاء براي يك افزونه مثلا جومسوشيال 2 به 2.2 و گهگاهي هم موارد امنيتي هست .
با خريد يك قالب 50 دلاري ميتونيد مثلا تا 6 ماه تا يكسال بصورت رايگان آپديت قالب رو دريافت كنيد ( همينطور براي افزونه هاي ديگه )
البته قالبهايي كه طراحان داخلي ميزنن فكر نميكنم كسي اهميت به اين چيزها بده
بقيه موارد رو هم اساتيد گفتند
سلام
یک مورد دیگه هم هست ، تولید کننده قالب در صورت تمایل میتونه به هاستینگ شما اطلاع بده که قالبتون لایسنس نداره و هاستینگ هم موظف به بستن حساب شما خواهد بود ، البته این مورد در هاست های وارز مشکلی نداره. اما معمولاً اگثر هاست ها از قوانین کپی رایت پشتیبانی می کنند.
مطمئن باشيد اگر كسي يك قالب رو نال كرد ، نسخه بعديش رو هم نال ميكنه و آپديتش رو ميتونيد داشته باشيد !
اگر هم منظور شما خطرناك بودنش هست كه آيا شايد در يك كامپوننت يا ماژولي اسكريپتي به كار رفته باشه كه خطرناكه ، همين اسكريپت ميشه توي خود قالب هم استفاده كرد
بابا بیخیال شید
هیچ خطری نداره
من الان چند ساله که دارم از همین قالب ها استفاده میکنم
فقط حواستون باشه دارید قالب رو از کجا دانلود میکنید
یعنی یه سری سایت ها هستن که با کد های قالب بازی میکنن از اونجا ها دانلود نکنید
تازه چک کردن قالب که کاری نداره
بعد همیشه هم حواستون باشه که نسخه آماده ای که کنارش داره ( یه پک کامل جوملاست ) رو نصب نکنید چون توی اون هر چیزی میتونه باشه
اگه هم بخواهیم به این قضیه از چشم اینکه نامردیه و اینا نگاه کنیم که باید همین الان سیستمتون رو خاموش کنید چون این ویندوزی هم که دارید استفاده میکنید نال شدست
علاقه مندی ها (Bookmarks)