سلام من یک سوال برام پیش آمده
آیا قالب نال شده خطر دارد؟
چه خطری می تواند داشته دباشد

سلام من یک سوال برام پیش آمده
آیا قالب نال شده خطر دارد؟
چه خطری می تواند داشته دباشد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
خطر امنیتی!
+
یه جورایی نامردی هم هست!
قضیه نامردی یه بحث دیگست، ولی لطفا نظر غیر کارشناسی ندین...نوشته اصلی توسط Sajad DP [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چه خطری داره؟ واضح تر بگین
به طور کلی از لحاظ امنیتی ممکنه باگ هایی رو داشته باشه
البته این درمورد تمام نال شده ها هم صدق میکنه و مختص یک قالب نیست...
البته:
*ممکنه!
* این مشکل رو نداشته باشه دیگه هیچ خطری رو نداره!
تا حالا که هیچ باگ امنیتی در قالبهای جوملا گزارش نشده و اگه حتی یک بار هم اتفاق میوفتاد بارها و بارها توی سایتهای مختلف بهش اشاره میشد
البته فکر کنم این مشکل امنیتی به خاطر آپدیت نشدن قالب خودشو نشون میده که خوب قالب های نال شده هم امکان آپدیت رو از دست میدن.
پس باید مراقب بود
از کجا می شه تشخیص داد که قوالب (جمع قالب) باگ داره
ممکنه این قوالب باعث هک شدن سایت بشه
یعنی باگ هایی که در این قوالب وجود دارند باعث هکینگ بشه
بله اگه هکر بتونه این باگ رو پیدا کنه بسته به میزان اهمیت اون باگ میتونه عمل هک رو انجام بده.ممکنه این قوالب باعث هک شدن سایت بشه
باگ اغلب یا بعد از هک شدن سایت پیدا میشه یا توسط گروه هایی که به همین منظور تشکیل شدن پیدا میشه.از کجا می شه تشخیص داد که قوالب (جمع قالب) باگ داره
خیلی ممنون
با پاسخ های منطقی تون منو یک مقدار خیلی کم از خل مشنگی در آوردید
نتیجه : باید از قوالبی استفاده کرد که مطمئن باشه[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلامنوشته اصلی توسط pars247 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
معمولا افراد یا سایتهایی که قالب های نال شده را منتشر میکنند با ادیت یا اضافه کردن فایلهای این قالب یا کلا هر افزونه ای اقدام به اضافه کردن کد یا فایلهای مخرب میکنند ( که معمولا شل هستند )
شما با استفاده از این افزونه یا قالبها علاوه بر اینکه از آپدیت های آن محروم هستید با ریسک هک شدن هم مواجه خواهید بود ( با توجه به موردی که اشاره کردم )
پس همینطور که دوستمون گفتن این قالب ها به هیچ عنوان توصیه نمیشه.
حتی اگر این موارد را هم نادیده بگیریم بهتر نیست به حقوق بقیه احترام بذاریم ؟ شما عضویت هر یک از این سایتها را با 30 - 40 هزار تومان میتونید بگیرید ! و از همه قالب ها استفاده کنید
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)