سلام
دوستان من اگه بخوام یه سایت با جوملا طراحی کنم که تالارهای گفت و گو و کلا ارتباطات یه مجموعه ی سازمانی رو نشون بده ، قالبش هم خودم طراحی کنم، چقدر باید قیمت پیشنهادی بدم ؟

سلام
دوستان من اگه بخوام یه سایت با جوملا طراحی کنم که تالارهای گفت و گو و کلا ارتباطات یه مجموعه ی سازمانی رو نشون بده ، قالبش هم خودم طراحی کنم، چقدر باید قیمت پیشنهادی بدم ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
بدون در نظر گرفتن مواردی از قبیل هاست و دامنه و بهینه سازی و ... برای این دو مورد باید 100 الی 150 هزینه دریافت کنید. اما میتونه بیشتر هم باشه ! مثلاً 200 الی 300 !
باید میزان کار و زمان و نوع کار رو ببینید و قیمت رو بفرمایید.
به هر حال این موضوع یک موضوع سلیقه ای هستش !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
البته قیمتی که دادید به قول آقا مهدی سلیقه ای هست .
شما با کمی گشتن توی تبلیغات می تونید طراحی و پیاده سازی سایت با جوملا را از قیمت 40 هزارتومان پیدا کنید تا دور رو بره 1 میلیون تومان
نه کسی میتونه به اون که 40 تومن بگیره بکه چرا ارزون و نه کسی به اون که 1 میلیون میگیره می تونه بگه چرا گرون
هیچ معیار مشخص و ثابتی هم وجود نداره ... در واقع معیار ها را خود افراد و شرکت ها تعیین میکنند .. یکی ساعتی کار میکنه (حالا میتونه یکی ساعتی 1000 تومن بگیر یکی ساعتی 25000 هزارتومان)... یکی پروژه ای کار میکنه ... و ... الان بهضی دوستان فقط برای طراحی قالب 200 -300 هزارتومان می گیرن ... دیگه خود سایت که به کنار .
خلاصه اینکه شما هر جوری خودت راضی میشی میتونی قیمت بدی .
البته قاعدتا باید حدود انصاف را هم رعایت کنی.
تجربه به من میگه قیمت را خیلی پایین ندم ... چون همیشه از اون چیزی به نظر میاد کار بیشتر زمان می بره و وقت میگیره ... تازه بعد از انجام کار هم کلی توضیحات و رفع اشکالات و راهنمایی صاحب سایت ...... هزاران چیز دیگه وجود داره .
پیروز باشید
کاملا درستهههههههههههنوشته اصلی توسط h_zaman06 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)