-
مشکل در قالب آرتیستیر 3
با سلام.
من با آرتیستیر (نسخه 3 برای ویندوز که از سایت آرتیستیر دانلود کردم) یک قالب برای سایتم طراحی و آن را فارسی کردم.ولی یک مشکل اساسی که دارد این است که منوهای بالا را به جای این که افقی نمایش دهد به صورت عمودی نمایش می دهد.
برای مشاهده این مشکل لطفا به سایتم بروید. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل از چیست؟
ویرایش توسط mahdi manian : 06-04-2011 در ساعت 05:38 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-04-2011 05:36 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
اگر منظورتون او سه تا منو هست که اومده پاییت سمت چپ خوب دلیلش اینه که تعداد گزینه های منو از حد مجاز صفحه بیشتر شده و مجبور بیاد سطر دوم رو شروع کنه به پر کردن
موفق باشید ....
-
-
بله منظورم همین بود.
چگونه می توانم در فایل template.php اندازه ی این آیتم ها را کوچکتر کنم تا جایش درست شود؟در کدام خط؟
یک مشکل دیگر هم دارم.
آیتم های منوی عمودی سایت(آرشیو موضوعی،مطالب پر بازدید،آخرین مطالب ارسالی)به جای این که تیک ها در اولش باشد ، در آخرش است.چه کدی را باید تغییر بدهم؟
ویرایش توسط mahdi manian : 06-04-2011 در ساعت 04:42 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
mahdi manian
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله منظورم همین بود.
چگونه می توانم در فایل template.php اندازه ی این آیتم ها را کوچکتر کنم تا جایش درست شود؟در کدام خط؟
یک مشکل دیگر هم دارم.
آیتم های منوی عمودی سایت(آرشیو موضوعی،مطالب پر بازدید،آخرین مطالب ارسالی)به جای این که تیک ها در اولش باشد ، در آخرش است.چه کدی را باید تغییر بدهم؟
بهتره منوها رو طبقه بندی کنید.
برای مثال: منوی اصلی - منوی پایین (فوتر) و ...
نمایش منوها بهتر خواهد شد.
کافیست css بلد باشید.
در پناه حق
-
-
css کم بلدم.
میشه بگید که منوی بالا و منوهای سمت راست و چپ سایت در کدام خط فایل template.php قرار دارند؟بقیه ی تغییرات را خودم انجام می دهم.
-
-
سلام
در مورد منو بالا - شما حتی اگر تنها تایتل منو ها رو بنویسید ( صرف نظر از فاصله تایتل ها ) باز با تغییر css تمام تایتل ها در یک سطر جا نمیشن !
در مورد منو سمت راست با توجه به اینکه با css آشنایی دارید فایل templates/matlabha.blue/css/template.css
کد:
.art-blockcontent-body ul li
{
line-height: 125%;
color: #1a4f7a;
padding-top: 0pt;
padding-right: 0pt;
padding-bottom: 0pt;
padding-left: 13px;
background-image: url("../images/blockcontentbullets.png");
background-repeat: no-repeat;
}
را ویرایش کنید
یا علی
-
-
من قبلا یک قالب دیگر داشتم که جا می شد.اگر اندازه ی منوها را کوچکتر کنم درست می شود.
لطفا بگویید که منوی بالا در کدام خط است.
-
-
دوست عزیز شما وقتی تعداد آیتم های منو هاتون زیاد بشه دیگه این که جا بشه یا نشه دست شما نیست خودش میاد سطر بعدی رو پر میکنه اگرم این سطر پر بشه میره سطر سوم
تنها راهش اینه که شما یا باید سایز فونت منو رو عوض کنید یا عرض اون بخش منو رو از صفحه بزرگتر کنید
گزینه دوم غیر منطقی هستش و اولی هم زیاد ظاهر خوشی نداره
پس بهتره بجای اینکه 4 تا منوی اضافه بره پایین شما یه منو بزارید با عنوانی مثل "بیشتر" باقی منو ها رو زیر منوی همون منو کنید که بهم نریزه
موفق باشید ....
-
-
من فقط می خواهم بدانم که منوی بالا در فایل template.php در کدام خط است ، تا بتوانم اندازه ی منو ها را کوچکتر کنم.
لطفا مانند آقای فیروزمندان جواب دهید!
-
-
سلام
ابتدا باید چند مورد را به شما متذکر بشم
به سوالهایی که به صورت پیام خصوصی ارسال میشود جوابی داده نخواهد شد!
از ارسال اسپم و پست های پشت سر هم ( درخواست های کمک و بالا آوردن پست ) خودداری کنید. در غیر اینصورت محبور به بستن حساب کاربری شما خواهیم شد
قسمت زیر را در css ویرایش کنید و فونت سایز مورد نظر خود را ست کنید
art-hmenu a .t, .art-hmenu ul a, .art-hmenu a:link, .art-hmenu a:visited, .art-hmenu a:hover
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)