لطفا سایت من رو نگاه بکنید.قسمت موضوعاتش رو نگاه بکنید.من دوست دارم یک منوی درختی باز بشه ولی اینجوری نشد.چطوری درستش کنم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

لطفا سایت من رو نگاه بکنید.قسمت موضوعاتش رو نگاه بکنید.من دوست دارم یک منوی درختی باز بشه ولی اینجوری نشد.چطوری درستش کنم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
منوی درختی در جوملا باید از ماژولهایی به این منظور استفاده کنید ! بطور مثال [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و برای نمونه های دیگه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
اگر ممکنه طریقه استفاده از این منوها رو هم بگو که چطوری باهاشون منوی درختی می سازیم مهدی جان
توصیه می کنم کتاب جوملا فارسی که در همین سایت موجود است رو مطالعه بفرمایید
با این ال این افزونه ها عموما ماژول هستند و با تخصیص منو به اونها براحتی کار می کنند
فقط همین یک نکته را شما یادم بدید.بعد از ایجاد بخش و مجموعه چطوری اونها رو باید به ماژول اختصاص بدیم که منو ی ما به صورت آبشاری در بیاد.نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه منو رو به بخش و مجموعه اختصاص بده و بعد ماژول رو می تونی به اون منو اختصاص بدی
حالا اگر مشکلی داره بگو تا راهنمایی کنم
اگر مشخصات ورود به مدیریت سایتم رو بهت بدم برام جور می کنی؟نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته می دونم زحمت میشه.
می تونید بفرستید اما باید تا پایان امتحانات من صبر کنید
داداشی امتحاناتت کی تموم میشه؟نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)