-
منوها
سلام
من توی ساخت و پیکربندی منوها مشکل دارم.دوست دارم برای سایتم یک بلوک موضوعات بسازم شبیه بلوک منوی اصلی
بعد داخل اون موضوعاتم رو بنویسم.تیتر موضوعات پررنگ باشه.بعد به هر موضوع زیرموضوع بسازم با تیتر معمولی.روی موضوع که کلیک کردم زیرموضوعهاش نمایش داده بشه.چکار باید بکنم؟لطفا راهنمایی بکنید.
الان اگر سایتم رو نگاه بکنید می بینید منوی موضوعات رو درست کردم(سایر منوها رو تغییر دادم به موضوعات)زیرموضوع رو هم درست کردم ولی دو تا اشکال داره.اولا هر دو تاش پر رنگ هستند که من می خوام فقط موضوعات اصلی پررنگ باشه.دوما با کلیک بر روی موضوع اصلی مرورگر باید دوباره رفرش بشه تا زیرموضوع نمایش داده بشه که من می خوام بدون رفرش شدن و شبیه منوهای نیوک باز بشه.
متشکرم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط kiana83 : 06-04-2011 در ساعت 05:27 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-04-2011 05:23 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
این همه توضیح دادید اما من آخرش متوجه نشدم !!! یک نمونه میفرمایید لینک کنید !؟
شما میخواهید فوژن منو داشته باشید یا ساکر منو ؟ یا شاید مگا منو هم به کار شما بیاد !! (چیزی شبیه توضیحی که شما دادید منم راهنمایی کردم!)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
این همه توضیح دادید اما من آخرش متوجه نشدم !!! یک نمونه میفرمایید لینک کنید !؟
شما میخواهید فوژن منو داشته باشید یا ساکر منو ؟ یا شاید مگا منو هم به کار شما بیاد !! (چیزی شبیه توضیحی که شما دادید منم راهنمایی کردم!)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
منوی مانند سایت های پی اچ پی نیوک موضوع اصلی و زیرموضوعات
-
-

نوشته اصلی توسط
kiana83
منوی مانند سایت های پی اچ پی نیوک موضوع اصلی و زیرموضوعات
می شه لطف کنید فوژن منو و ساکر منو نمونه هاشون رو بذارید تاتکلیفم معلوم بشه؟
-
-
با سلام و خسته نباشید
من تازه کارم و میخوام توی سایتم تب بزارم اما نمیتونم با تب سازها کار کنم...
چطور باید یک ماژول یا یک قسمت از مطالب رو توی تب بزارم؟
لطفا راهنمایی کنید
-
-
سلام
دوست عزیز هر کدام از افزونه ها روش کار مخصوص خودشون رو دارند و نمی تونیم نسخه کلی بپیچیم
شما بفرمایید از کدوم افزونه استفاده می کنید ا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم
-
-
جواب پر رنگ یا نبودن :
برای این که می خواهید منویی که گفتید پر رنگ نباشه این کد رو به اخر template.css اتون اضافه کنید
ul .menu li .active a { font-weight: normal
{
برای زیر منویی هم که گفتید ، یک ادرس سایتی رو که میخواهید منوهاتون دقیقا مثل اون شه رو بفرستید تا درست راهنمایی شید .
-
-
من الان ماژول موضوعات رو درست کردم حالا یادم بدید چطور بخش هایی رو که ساخته ام داخل اون به صورت آبشاری قرار بدم.در ضمن من ماژول swmenuefree رو هم نصب کرده ام.اگر این رو بهم یاد بدید مشکلم تا حد زیادی حل می شه.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)