-
تغییر نوع لینک ها
با سلام به کلیه کاربران انجمن
بنده حدود 1 سال پیش سایتم رو با جوملا 1.5 راه اندازی کردم.همان موقع نیاز بود که نوع لینک های سایت تغییر پیدا کنه و ساده تر بشه.
فکر کنم از کامپوننت weblinks استفاده کرده بودم،چون دقیقا یادم نیست.نوع لینک ها به صورت زیر شد:
http://www.website.com/bakhsh/majooe/85-post
حال خواستم بپرسم که چطوری میتونم majooe و عدد شماره پست که همون عدد قبل از post میباشد رو حذف کنم؟
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.
ویرایش توسط morteza369 : 06-05-2011 در ساعت 06:25 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-05-2011 06:23 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
این عدد به طور پیشفرض وجود داره تا اگر دو تا مطلب با یه اسم گذاشتی قابل تشخیص باشه
ولی اگر دوست نداشی باید برای اونها منو و زیر منو درست کنی و از نمایش یه مطلب خاص استفاده کنی
-
-

نوشته اصلی توسط
sahama
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این عدد به طور پیشفرض وجود داره تا اگر دو تا مطلب با یه اسم گذاشتی قابل تشخیص باشه
ولی اگر دوست نداشی باید برای اونها منو و زیر منو درست کنی و از نمایش یه مطلب خاص استفاده کنی
مطلب تکراری هم اگر فرض کنیم نداشته باشیم،یعنی راهی نداره حذفش کرد؟
چون سایت یه بخشش خبریه که مشکلی نیست اون عدد باشه ولی چون بخش دیگرش معرفی مکانها و شخصیت و... هاست خیلی بده که اون عدد باشه(البته تعدادشون چون بالاست،امکان ساخت منو و زیر منو وجود ندارد)
این مربوط به کامپوننت میشه یا هسته جوملا؟
آیا کامپوننت دیگری شبیه Weblinks وجود دارد که بتوان انعطاف بهتری به سایت داد؟
آیا جوملا 1.6 هم همینطوریه؟
-
-
عذر میخوام.
یعنی کسی نیست پاسخ ما بده؟
-
-
سلام
از کامپوننت هایی همچون acesef یا sh404sef یا joomsef می تونید برای این منظور استفاده کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)