-
در خواست کامپوننت ایجاد چارت سازمانی
سلام
من می خواهم از کامپونت چارت سازمانی استفاده کنم انگار اقای امیر رضا تهرانی این کامپ.نت را فارسی کرده ولی برای اعضا سایتش هست و برای عضویت در سایت حتما باید یک کامپونت یا چیزی را فارسی کنی من راستش دوست دارم کامپونتی را فارسی کنم ولی بلد نیستم اگر یکی از دوستان این کامپونت را داره و می تواند در اختیار من قرار بده ممنون می شوم اینجا بگذارد با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-03-2011 04:26 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
مرسی منظورم از چارت این هست ایا تو این دوتا لینکی که معرفی کردین این چارت وجود داره
-
-
سلام
منظورتون از چارت سطح دسترسی و تماسهای بین ایشان هست ؟! کمی بهتر توضیح بدید !!!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
در واقع می خواهیم چارتی مثل چارت بالا را طراحی کنیم که مثل عکس بالا مدیریت و بعداش معاونت هاش و تا برسه کارمند ساده ایا کامپوننت TMS Diagram Studioیا tree view فکر کنم این کار را نمونه این کامپونت به صورت انگلیسی در سایت زیر هست
ویرایش توسط hamid70 : 06-04-2011 در ساعت 05:46 PM
-
-
دوست عزیز همین کامپوننتو از لینک زیر دریافت کن
فقط دقت کنید که برای دانلود این کامپوننت باید عضو سایت مذکور باشید
موفق باشید
-
-
مرسی از بابت کمک فقط این کامپونت نیازی به فارس شدن داره یا نه ایا کسی فارسیش کرده و برای نصبش چی کار باید بکنم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)