من جوملا 1.6.3 از سایت را دانلود کردم.اما قالب رو که از روی سیستم می خوام اپلود کنم از کنترل پنل جوملا پیغام "قادر به یافتن بسته نصب نیست" میده...همین طور از ادرس مستقیم اینترنتی برای نصب قالب استفاده می کنم این ارور رو می ده؟مشکل کجاست؟

من جوملا 1.6.3 از سایت را دانلود کردم.اما قالب رو که از روی سیستم می خوام اپلود کنم از کنترل پنل جوملا پیغام "قادر به یافتن بسته نصب نیست" میده...همین طور از ادرس مستقیم اینترنتی برای نصب قالب استفاده می کنم این ارور رو می ده؟مشکل کجاست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اگر مطمئن هستید که قالب شما واقعا دارای فایل نصب هست وایرادی نداره من پیشنهاد میکنم که جوملا تون رو عوض کنید .مخصوصا اگر تازه برای بارهای اول هست که دارید با جوملا کار میکنید .
البته اگر عجله ندارید بزارید دوستان شاید جواب وراهکار بهتری برای شما داشته باشند . من فکر میکنم قتتون رو دارید تلف میکنید.
سلامنوشته اصلی توسط armanitc [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جوملا 1.6.3 رو از کدام سایت دانلود کردید؟
قالبی که قصد نصب رو دارید باید به صورت فشرده باشه
در پناه حق
فایل زیپ هست..الان من جوملا 1.5.23 رو از سایت جوملا فارسی (همین جا) نصب کردم بازم قالب رو نصب نمی کنه همین ارور رو میده..فایل قالب هم زیپ هستش؟مشکل کجاست لطفا کمکم کنید.ایا باید چیزه دیگه ای نصب کنم؟کاری هست؟اگه ممکنه یه قالب 1.5.23 بزارید که تست کنم سپاس
لینک قالب رو بذارید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این یکی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این 1.6
حالا شما یه کامپیونت ویا یک ماژول برای امتحان نصب کن ببین نصب میشه یا همسن ارور رو میده تا مطمئن بشی از قالبه .در غیر این صورت از جوملا شماست .من این مشکل رو داشتم .قالب عوض کردم.
اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل
کامپونت دانلود هم می زنم این اراوبالا رو میده؟
نمیتواند فایل نصبی بسته را بیابد ==این هم بود
سلامنوشته اصلی توسط armanitc [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قوانین انجمن:
24) پشتیبانی از الحاقات، قالب ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)