-

نوشته اصلی توسط
royaza
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان
چطوری میشه لوگوی سایتو مثل
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]در گوشه سمت چپ بالایی در ردیف منو قرار داد؟ چه کدی باید بنویسم
3 راه داری که البته هر دو راه بر می گرده با قالب
1- در قالب البته با توجه به تکنولوژی ساخت قالب که جدول باشه یا DIV فضایی رو برای این کارد در نظر می گیری و اون رو با عکسی که قبلا در فتوشاپ یا نرم افزار های دیگه شاخته ای پر می کنی و لین اونو هم تظیم می کنی
2 - موقعیتی رو در قالب در محل مورد نظر مثلا با نام user10 یا هر نام دیگه ایجاد می کی و بعد با استفاده از html دستی عکس رو به همراه لینک اون در اون موقعیت می ذاری
3- در نهایت نیازی به ایجاد موقعیت یا فضا نیست بلکه یه لایه برای قالبت ایجاد می کنی و توی اون لایه هر کاری که دوست داشتی انجام می دی
ویرایش توسط sahama : 06-06-2011 در ساعت 10:37 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-06-2011 10:34 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
ممنون از راهنماییتون، ببخشید من سمتارو هم اشتباه نوشتم 
1. تمپلیت من با div هست، اتفاقن یکی از مشکلات من درست کردن پوزیشن جدید هست، جستجو هم کردم ولی راه حلی که پیدا کردم کار نکرد، ممنون میشم راهنماییم کنید یا وبسایتی معرفی کنین، اگه لازمه این موضوع جدیدو در یک تاپیک جداگانه مطرح کنم، شاید برای بقیه هم مفید باشه.
2. چجوری یک لایه ایجاد کنم؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)