-
معرفي كامپوننت ساخت بي نهايت زيرمجموعه
با سلام و کسب اجازه از اساتید خودم
شاید بسیاری از دوستان مثلِ من بدنبال این پچ بوده باشند ؛ اما خب همانطور که می دونید چندین پچ مختلف وجود داره اما هر کدوم یا با جوملا فارسی مشکلاتی دارند و یا نحوه نصب اونها پیچیده است.
من قصد دارم این Patch رو بهمراه آموزشش قرار بدم که هم کاربردی هست و هم نیاز به دانش خاصی در زمینه برنامه نویسی تحت وب نداره...
قدم اول: ابتدا فایل را دانلود کرده و نصب كنيد و از قسمت كامپوننت نصب كنيد.
کد:
http://www.jseblod.com/download-cck/components/180-joomla-subcategories-patches-august-31-2009.html
قدم دوم: تمامی محتویات این دو پوشه را به جوملای خود انتقال دهید و با فایلهای قبلی جایگزین کنید.
قدم سوم: پس از اتمام کار با ورود به قسمت "مدیریت مجموعه" و ایجاد یک مجموعه ی "جدید" می بینید که پنجره ی زیر اضافه شده است:

قدم چهارم: ابتدا نام زیرمجموعه ای که می خواهید بنویسید را بهمراه عنوان مستعارش ، در فیلد مربوطه وارد کنید. و سپس روی دکمه ی اعمال کلیک کنید.
همانطور که در عکس زیر مشاهده می نمایید در کادر Parent Category سایر مجموعه ها نمایان شده است. مجموعه ای را که می خواهید این مجموعه ی جدید ، زیرمجموعه اش باشد از لیست انتخاب کنید و سپس روی دکمه ی ذخیره کلیک کنید.

منبع: clubfa.ir
** بخشهای نامرتبط حذف شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-03-2010 07:03 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : معرفي كامپوننت ساخت بي نهايت زيرمجموعه
سلام
ممنون ابراهیم که این مطلب رو به اشتراک گذاشتید اما استفاده از اینگونه پچ ها برای سایتهایی که نیاز دارن هسته را update کنند توصیه نمیشه
چرا که پچ برای نسخه خاصی از جوملا آماده شده و با منتشر شدن نسخه جدید جوملا ممکن هست تمام کاسه کوزه ها رو به هم بریزه
پیشنهاد میکنم این مطلب رو در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم قرار بدید
یا علی
-
-
پاسخ : معرفي كامپوننت ساخت بي نهايت زيرمجموعه
با سلام تشکر
لینک دانلود خراب است
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)