سلام
آقا جريان اين 50,000 تومان براي آژاكس كه توي سايتهاي ديگه زدن چيه ؟ يعني چي كار ميكنند ؟ من دمو ديدم به نظر جالب بود ؟ نظر شما چيه ؟ پيشنهاد ميكنيد شما ؟
حرف شما براي من سنده ::-\

سلام
آقا جريان اين 50,000 تومان براي آژاكس كه توي سايتهاي ديگه زدن چيه ؟ يعني چي كار ميكنند ؟ من دمو ديدم به نظر جالب بود ؟ نظر شما چيه ؟ پيشنهاد ميكنيد شما ؟
حرف شما براي من سنده ::-\
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
كو؟ كجا؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
راه خوبي براي كسب درآمد هست . اما روشي كه اين عزيزان انتخاب كردند چند مشكل بزرگ داره :
شما در صفحه دمو دقت كنيد .
- شما نميتونيد با استفاده از اين روش قالب سايت رو با استفاده از ماژول  Template Chooser تغيير بديد و با تغيير با ارور
The page you are trying to access does not exist.
Please select a page from the main menu.
مواجه ميشيد
- با اين روش امكان عضويت در سايت مشكل پيدا خواهد كرد ( در سايت دمو امتحان كنيد )
- اگر دقت كنيد لينك تمام قسمت ها /index.php?mos_change_template=blue_lasso# هست . اين موضوع از شما امكان ايندكس شدن در موتور هاي جستجو را ميگيرد و رتبه سايت شما پايين مي آيد .
- keyword ها و description هايي كه براي هر مطلب در قسمت پارامترها انتخاب ميكنيد عملا بدون استفاده ميشود و در keyword ها و descriptionهاي سايت شما تغييري حاصل نميشود .
اما در كل استفاده از اين امكان يه مشكل ديگه هم دارد و آن عدم ست كردن ماژول براي هر صفحه به صورت مجزاست . و ماژولها در تمام صفحات يكسان هستند .
ما هم قادر به انجام اين كار هستيم اما با روش و مكانيزم ديگري كه مشكلات زير را حل ميكند :
البته بايد خدمتتون عرض كنم لينكي كه شما داديد به هيچ عنوان به مامبولرن مربوط نميشود و اين آگهي و هزينه به مامبولرن ربطي ندارد .- شما نميتونيد با استفاده از اين روش قالب سايت رو با استفاده از ماژول  Template Chooser تغيير بديد و با تغيير با ارور
The page you are trying to access does not exist.
Please select a page from the main menu.
مواجه ميشيد
- با اين روش امكان عضويت در سايت مشكل پيدا خواهد كرد ( در سايت دمو امتحان كنيد )
- اگر دقت كنيد لينك تمام قسمت ها /index.php?mos_change_template=blue_lasso# هست . اين موضوع از شما امكان ايندكس شدن در موتور هاي جستجو را ميگيرد و رتبه سايت شما پايين مي آيد .
موفق باشيد
من هم دیدم، چیز جالبی به نظر نمیرسید!
بستگی به سایتت داره اگه وب سایت تخصصی داری بدرد مفت نمی خوره
ولی اگر برای اداره ای مامبو نصب کنی خیلی فاز میده و مسولین اداره مثل اسب حال می کنن
علاقه مندی ها (Bookmarks)