-
پیاده سازی سایت با جوملا بهتر است یا فریم ورک دیگر؟
سلام
من در جستجوهایم برای پیاده سازی سریع یک سایت داینامیک بهینه به ساختارهای مدیریت محتوا و از آنجا به جوملا رسیده ام. اما همچنان با یک سوال اصلی روبرو هستم: برای پیاده سازی سایتی که وظیفه تبلیغاتی-تجاری به عهده خواهد داشت و قرار است به مرور امکانات پیشرفته به آن اضافه شود آیا از امکانات جوملا بهتر میتوان نتیجه گرفت یا نوشتن آن از ابتدا؟
لطفا با توجه به اینکه در هر دو حالت نیاز به همکاری حداقل یک یا دو وب کار حرفه ای خواهد بود مرا راهنمایی کنید.
همچنین لطفا ایده ای از هزینه پیاده سازی چنین سایتی (داینامیک با قابلیت کنترل پنل اعضای ویژه، تبلیغاتی، با قابلیت آپلود عکس و فایل، نظرات و امتیازات اعضا، خبرنامه) در هر دوحالت به من بدهید.
تکمله: با جستجو و پرسه ای که در انجمن های جوملا فارسی زده ام به نظرم رسید که این ساختار هنوز دارای قدرت و قابلیت اطمینان کافی حداقل برای زبانهای راست-به-چپ نیست ضمن اینکه تیم توسعه هر وب سایتی حتی در تعیین قالب سایت، محدود به ماجولها و اکتنشن های موجود و از قبل آماده خواهند بود و عملا امکان نوآوری (فارسی نشده) را سلب میکند.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-07-2011 01:48 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
برای نمایش تبلیغات اسکریپت های زیادی هست که به صورت تخصصی این امکان رو برای شما به نمایش در می اورند و خودتون هم میتونید به مرور امکانات به اون اضافه کنید !
جوملا سیستم مدیریت محتوا هست که در این راستا بسیار قوی هست البته میتونید نمایش تبلیغاتی حرفه ای رو هم با جوملا راه اندازی کنید ولی قطعاً استفاده کاملی از جوملا در چنین شرایطی نکرده اید !
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
راهنمایی بیشتر لطفا
ممنون از راهنماییتون. ولی من به جزییات بیشتری احتیاج دارم. مثلا بهتره که با جوملا سایتم رو راه اندازی کنم یا با .net از اول؟ نگهداری و توسعه کدوم راحت تره؟ امنیت کدوم بیشتره؟ افراد خبره برای همکاری در کدوم بیشتره؟ و نهایتا هزینه تقریبی هرکدوم برای وب سایتی با مشخصات اولیه گفته شده چقدر است؟
البته در نگاه اول به نظر میرسه که جوملا انتخاب اصلحه ولی آیا در زبان فارسی هم برای سایت های در حال توسعه چنین موضوعی صادقه؟
-
-
سلام
شما باید دقیقتر بگید چی می خواهید تا دوستان بتونند شما رو کمک کنند!
جوملا؛ رایگان، آزاد و متن باز است.
با مراجعه به سایت joomla.org می تونید از هزاران افزونه توسعه داده شده توسط هزاران توسعه دهنده استفاده کنید.
یا علی
-
-
ببینید قطعاً سیستم های مثل جوملا و ورد پرس و دروپال و ... بسیار امنیت بالاتری دارند و اطمینان بیتری میشه بهشون کرد از همه نظر ( امننیتی ، کاری ، پشتیبانی ...)
ولی باید ببینید به کار شما جواب میدهند یا نه
شما میتونید با یک افزونه مثل سوبی 2 یا کی2 با جوملا چنین موردی رو راه اندازی کنید که همه موارد تا اینجا رایگان هست
اگر بخواهید موردی رو اضافه کنید باید از افزونه های تجاری استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)