-
درخواست ماژول لینکدونی
سلام؛ من به یک ماژول جهت درست کردن لینکدونی برای جوملا نیاز دارم. تو همه پستها را هم تقریبا گشتم ولی اکثرا مربوط به مامبو بود و یک پست هم که برای جوملا ماژولی معرفی شده بود که وب*لینک را بصورت چرخشی نشون میداد.
دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟ یک لینکدونی ساده برای نمایش وب*لینکها در صفحه اول می*خواهم.
ممنون.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-08-2011 01:30 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پي سي وب لينك:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
با پوزش از شما دوست خوبم، احتمالا من درست منظورم را نرسوندم. من نمیخواهم چرخشی یا متحرک باشد، یک لینکدونی ساده مثل وبلاگها. این ماژول علیرقم اینکه ظاهرا قابلیت ثابت و چرخشی شدن را دارد ولی روی جوملای من حداقل فقط متحرک است و ثابت نمیماند.
-
-
دوست عزیز متاسفانه دسترسی به این لینک امکان پذیر نیست !!!! میشه آن را در جای دیگری آپلود کرده و برای استفاده قرار بدین ؟؟؟
ممنونم
-
-
دوستان کسی مورد من رو نمی*تونه کمک کنه؟
-
-
دروود
این افزونه که دوست عزیزمون قرار دادند قابلیت تحرک هم داره
در تنظیمات افزونه میتونید این موضوع رو تعیین کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
احتمالا دوستان منو دست انداختن؟؟؟ من میگم میخواهم متحرک نباشه و شما می*گوئید امکان متحرک بودن هم داره. دوست خوبم یه لینکدونی ثابت. بی*حرکت، بدون چرخش.
-
-
ماژول لینکدونی ساده
دوستانی که دنبال یک ماژول برای نمایش لینک*های WebLink می*گردن، که متحرک نباشه و قابلیت تنظیم مجموعه و تعداد نمایش را داشته باشه (مثل لینکدونی*های وبلاگها)، من این ماژول رو پیدا کردم و روی سیستم خودم هم خیلی خوب جواب داد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
دروود

نوشته اصلی توسط
kasraansary
احتمالا دوستان منو دست انداختن؟؟؟ من میگم میخواهم متحرک نباشه و شما می*گوئید امکان متحرک بودن هم داره. دوست خوبم یه لینکدونی ثابت. بی*حرکت، بدون چرخش.
دوست عزیز سعی کنید از ادبیات بهتری برای به کار گیری جملات خودتون استفاده کنید در صورت تکرار طبق قوانین برخورد خواهد شد
موردی که خدمت شما معرفی شد هم قابلیت تحرک و هم ثابت بودن رو دارا هست شما دقت کافی رو به خرج ندادید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
حق با شماست. البته اگر هم ظاهز قضیه اهانتی بوده به خودم بوده، نه خدای نکرده به دوستانی که بی*اجر و مزد اطلاعات*شون رو در اختیار دیگران قرار می*دهند. اگر جسارتی شده من معذرت می*خواهم. در ضمن اون ماژول همانطور که بالاتر هم گفتم (شاید رو سیستم من) قابلیت غیر متحرک بودنش رو نداره.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)