-
یکپارچه سازی smf مشکل داره !!! کمک کنید
سلام
دوستان من می دونم که مساله مال مامبو نیست و مربود به مامبولرن نمیشه . ولی چون ارادت خاصی به آقای فیروزمندان دارم و چون مامبو لرن رو از همه جا بیشتر دوست دارم و همچنین چون مشکل من به خاطر کامپوننت یکپارچه سازی هست .... گفتم اینجا مطرح کنم ... لطف کنین کمکم کنید ...!!!!
من smf رو کامل کامل نصب کردم ئ خیلی خوب هم کار می کنه .. طبق آموزش : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و انجمن من بنا به آدرسش باز میشه و خوبه خوبه ..
ولی کامپوننت مربوطه رو که توی آموزش بود نصب کردم .... تنظیماتی که گفته بود انجام دادم ... پرمیشن هارو درست کردم و بالای صفحه کامپوننت با سبز نوشته رایتیبل یعنی پرمیشن ها درسته ...
حالا هر کدوم از دکمه های پچ رو می زنم ... یه ارور اون بالا می نویسه که مثلا ایندکس دات پی اچ پی رایتیبل نیست ..!!! ولی داخل کامپوننت نوشته هست و ما هم تست می کنیم می بینیم که هست ....
حالا وارد سایت می شویم ... می بینیم که یه لینک forum در منوی اصلی ظاهر شده ... ولی روش که کلیک میکنیم می بینیم که یک صفه سفید میاد و وارد انجمن نمیشه ...
لطفا دوستان کمک کنند ....
منتظرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-14-2006 07:24 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: یکپارچه سازی smf مشکل داره !!! کمک کنید
راستی من نسخه rc1 رو با فارسی سازش از سایت smf پیدا نکردم و rc2 رو با فارسی سازش نصب کردم
-
-
...در صورتی که چیز جدیدی به ذهنتون رسید متن قبلی رو ویرایش کنید...
عزیز اگه از rc2  استفاده میکنید این کامپو ننت جدید رو که قرار دادم نصب کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در مورد این که پچ نمیشن :  آموزش رو اگر درست خونده باشید گفتم که فایل و فولدری که فایل در اون قرار داره باید 777 باشه 
در صورتی که فایلها پچ نشن صفحه سفید نمایش داده میشه 
-
-
آقا سلام .
خوبید ؟
من این کامپوننت رو هم گرفتم و اینستال کردم ..
دومین پچ که مال smf هست درست شد !!!!
ولی اولین گزینه پچ یعنی : click to patch Patch mambo index.php file. click to patch
این ارور رو می ده ....
Failed: /home/dardesu/public_html/dardesar/index.php file or the parent path is not writeable!
ولی باور کنید که من پر میشن های فولدر dardesar و index.php رو 777 کردم ... حتی شاخه public_html رو هم 777 کردم ...
لطفا کمکم کنید ...
خیلی برام حیاتی هست !!!
-
-
Failed: /home/dardesu/public_html/dardesar/index.php file or the parent path is not writeable
چک کنید ببینید در قسمت Configuration مامبو در تب سرور پرمیشن ها روی چند ست شدند ؟
یا علی
-
-
آقای فیروزمندان .... سلام ..
در تب سرور :
File Creation و Directory Creation روی گزینه ی :
Dont CHMOD new directories (use server defaults) هستند !!!!!!
و Register Globals Emulation: روی on است ..
مشکلی داره ؟؟؟
اگه اینا مشکل داره به تفکیک بگید که چیکارش کنم ؟؟؟؟؟
منتظرم ... مرسی
-
-
من فایل ایندکس پچ شده رو گذاشتم براتون میتونید استفاده کنید
این فایل رو به جای فایل قبلی در روت مامبو قرار بدید 
-
-
آقا ایندکس رو هم گذاشتم ..
حالا روی forum  در منو که کلیک می کنم یه صفحه سفید میاد و اینو می نویسه :
The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.
--------------------------------------------------------------------------------
Only one top level element is allowed in an XML document. Error processing resource '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]....
<b>Notice</b>:  Constant WIRELESS already defined in <b>/home/dardesu/public_html/dardesar/forum/index.php...
لازم به ذکر هست که توی تنظیمات پچ یکپارچه سازی .... نوشته که 2 تا پچ ها انجام شده ....
پس مشکل این لینک فروم کجاست ؟؟؟
منتظر کمکتون هستم
-
-
دوست عزیز
اگر روی لینک عضویت در انجمن خودتون کلیک کنید متوجه میشید که SMF رو درست نصب نکردید و مشکل داره ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])
راستی Footer سایتتون خیلی جالب بود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
"طراحي شده توسط سيستم مديريت محتواي دُرسا
کاری از گروه دُرسا "
جا داره از شما و گروه درسا تشکر کنیم .
یا علی
-
-
;D
سلام
این فقط یه تست هست !!!  :P
فقط برای اینکه بتونم فوتر بدون کد شده رو بگذارم و تغییراتی اعمال کنم این رو نوشتم ... وگرنه وجود خارجی نداره و برای تست هست ..
برای شروع به کار سایت حتما عوض می شه ...
خوب ؟؟؟
smf  رو دوباره در شاخه فروم نصب کنم ؟؟؟
( در تصب قبلی هیچ مشکلی نبود .. و ارور نداد ... کجای کار اشتباه بوده که درستش کنم ؟؟؟؟ )
ممکنه به خاطر یکپارچه سازی اینطوری شده باشه ؟؟؟؟؟
من الآن چیکار کنم ؟؟؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)