-
مشكل با نقشه سايت
سلام دوستان
من كامپوننت نقشه سايت رو نصب كردم
فايل html خوب كار مي كنه اما فايل xml ارور مي ده و نمي تونم به گوگل معرفيش كنم
ارور زير رو مي ده
کد:
XML Parsing Error: not well-formed
Location: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Line Number 17, Column 40:<loc>http://www.markazico.com/fa/ÙÙ�دÙ�-اÙ�Ù�ترÙ�ت-Ù�Ù�راÙ�/اÛ�Ù�ترÙ�ت-Ù�Ù�راÙ�-شاتÙ�-Ù�Ø´Ú©Û�</loc>
---------------------------------------^
لطفا راهنماييم كنيد
با تشكر
کد:
An invalid character was found in text content. Error processing resource 'http://www.markazico.com/fa/index.php?option=com...
<loc>http://www.markazico.com/fa/Ù
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-08-2011 01:42 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
به نظر میاد از کامپوننت AceSEF استفاده میکنید. ابتدا کامپوننت را غیر فعال کنید و لینک XML سایت مپ را چک کنید ببینید باز مشکلی هست ؟ در صورتی که مشکلی نبود مجددا کامپوننت را فعال کنید و از قسمت تنظیمات این کامپوننت ست کنید که AceSEF تغییری خروجی لینک های XMAP ندهد
یا علی
-
-
دوست عزيز همين كار رو انجام دادم كه به اين مشكل خوردم !!!
-
-
اين كار رو كردم . باز هم مشكل داشت . بايد چي كار كنم ؟
-
-
سلام از کامپوننت com_xmap استفاده کنید. بعد از نصب از قسمت ادمین تنظیمات را انتخاب کنید. و یک لینک برای XML به شما خواهد داد.
شاد و تندرست باشید.
-
-
دوستان كسي نمي تونه منو كمك كنه ؟
-
-
با عرض سلام
دوستان من یه سوال دارم ،من از Acesef استفاده می کنم و قسمت sitemap اوون پولی هستش و طبیعتاً کار نمی کنه، من از سایت هایی که آنلاین xml سایت مپ رو درست می کنم استفاده کردم و 1059 تا لینک برای من توو فایل xml آوردش بعدش اوونو به گوگل توو Webmaster معرفی کردم و تعداد لینک ها رو آورد ولی index رو صفر می زنه ، البته من امروز این کارو کردم.
1. باید از کجا بفهمم که xml من با گوگل مشکل نداره ؟
2. چون سایت من خبری هستش از این به بعد چیکار باید بکنم برای صفحات جدیدم ؟
3. من طریقه کارکرد Xmap رو نمی دونم یه بار روی لوکال هاست نصبش کردم همه لینک هامو از کار انداخت، الانم می ترسم روی سایتم که داره فعالیت می کنه نصب کنم، چه کنم ؟؟
آدرس سایت من :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر
-
-

نوشته اصلی توسط
alijoon_60
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با عرض سلام
دوستان من یه سوال دارم ،من از Acesef استفاده می کنم و قسمت sitemap اوون پولی هستش و طبیعتاً کار نمی کنه، من از سایت هایی که آنلاین xml سایت مپ رو درست می کنم استفاده کردم و 1059 تا لینک برای من توو فایل xml آوردش بعدش اوونو به گوگل توو Webmaster معرفی کردم و تعداد لینک ها رو آورد ولی index رو صفر می زنه ، البته من امروز این کارو کردم.
1. باید از کجا بفهمم که xml من با گوگل مشکل نداره ؟
2. چون سایت من خبری هستش از این به بعد چیکار باید بکنم برای صفحات جدیدم ؟
3. من طریقه کارکرد Xmap رو نمی دونم یه بار روی لوکال هاست نصبش کردم همه لینک هامو از کار انداخت، الانم می ترسم روی سایتم که داره فعالیت می کنه نصب کنم، چه کنم ؟؟
آدرس سایت من :
با تشکر
دوست عزیز قوانین رو مطالعه بفرمایید
ارسال پست های مشابه در مکان های متفاوت خلاف قوانین این انجمن است
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)