علاوه بر ارجاع توجه کنین که قسمت تنظیم صفحه 404 رو باید به صورت قسمتی که در تصویر زیر مشخص کردم بذارین:
سپس زیرش هرمتنی که خواستین رو بنویسین مثلا من متن داخل عکس رو گذاشتم...

علاوه بر ارجاع توجه کنین که قسمت تنظیم صفحه 404 رو باید به صورت قسمتی که در تصویر زیر مشخص کردم بذارین:
سپس زیرش هرمتنی که خواستین رو بنویسین مثلا من متن داخل عکس رو گذاشتم...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوستان آیا سایتی برای آموزش این کامپوننت وجود دارد؟
سلام
در لینک زیر تمام موارد ذکر شده :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
من مشکلاتی با کامپوننت ACEsef دارم.مثلا این که آدرس ا را عوض می کند و باعث می شود تا آدرس مطالب اشتباه باشد.
لطفا یک آموزش بنویسید تا با کامپوننت ارجاع لینک های اشتباه را منتقل کنم.
سلام
اگر از مدیریت ارجاع لینک خود جوملا 1.6 استفاده می کنید. آموزش اون در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قرار گرفت.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر هم ACEsef مد نظرتون هست که جناب فیروزمندان اشاره کردن
در پناه حق
من می خواهم تمام آدرس هایی که اشتباه هستند به صفحه اصلی سایت ارجاع شوند.این در آموزشی که گفتید نبود.
چگونه باید این کار را کنم؟
سلام
شما لیست تمام صفحاتی که اشتباه هست رو انتخاب کنید و در قسمت به روز شدن لینک های انتخاب شده به آدرس وب جدید در پایین صفحه طبق آموزش آدرس صفحه اصلی سایت رو بدید و روی عبارت لینک های به روز شده کلیک کنید. مشکل حل می شه
در پناه حق
این جور که شما می گید باید اول صفحات اضافه شوند و بعد دزجاع شوند.اینطور من باید اول هزاران صفحه اضافه کنم و بعد ارجاع دهم.این طو که نمی شود.
من می خواهم هر صفحه ای که در سایت وجود ندارد ارجاع شوند.
لطفا یک کامپوننت مخصوص اینکار(ارجاع صفحات 404) معرفی کنید.
صفحه ای که می خواهید موقع ایجاد خطا نمایش داده بشه رو با خود جوملا بسازید و بعد در یک منوی مخفی نمایش مطالب خاص به اون صفحه مربوط کنید
جحالا آدرس این صفحه رو توی ذهنتون داشته باشید تا مرحله بعد
در پوشه مربوط به قالبتون به دنبال فایلی به نام error.php بگردید و اونو برای ویرایش باز کنید
کدمربوط به خطا ببه این شکل بدست میاد
$this->error->getCode()
حالا با ی دستور if در صورتی که کد برابر 404 بود با دستور head به منویی که ساخته اید ریدایرکت کنید
نفهمیدم میشه بیشتر توضیح دهید؟نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن من php کم بلدم.چگونه باید ریدایرکت کنم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)