-
اختصاص دادن صفحات 404 به صفحه ای دیگر از سایت.
با سلام خدمت دوستان..
من می خواهم اگر کسانی که با آدرسی اشتباه وارد سایت می شوند، مثلا example.com/sdsadsad به آدرسی دیگر برود و بنویسد که "متاسفیم چیزی یافت نشد.لطفا مطلب مورد نظر خود را جستجو کنید. "
البته می خواهم که در خود سایت این را بنویسد.اگر افزونه ای وجود دارد لطفا معرفی کنید.(برای جوملا 1.6)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-09-2011 01:27 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] علاوه بر چیزی که شما نیاز دارین امکانات دیگه هم مثل سئو داره...
-
-
سلام
در جوملا 1.6 می تونید از کامپوننت ارجاع یا redirect خود جوملا استفاده کنید.
راهنمای ارجاع لینک
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه حق
-
-

نوشته اصلی توسط
Sajad DP
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] علاوه بر چیزی که شما نیاز دارین امکانات دیگه هم مثل سئو داره...
کار های اصلی این افزونه چیست؟
-
-
امکانات زیادی مثل :
سئو
فارسی کردن ادرس ها
ساخت برچسب برای مطالب
ساخت خلاصه مطلب
و...
پیشنهاد میکنم حتما یک بار ازش استفاده کنید
-
-
سلام دوست عزیز.
میشه یک مقدار درباره این کامپوننت و نحوه تنظیماتش بیشتر توضیح بدید؟ ممنون میشم چون من اونو نصب کردم ولی بلد نیستم چطور بهترین تنظیمات را برایش داشته باشم.
-
-

نوشته اصلی توسط
Sajad DP
امکانات زیادی مثل :
سئو
فارسی کردن ادرس ها
ساخت برچسب برای مطالب
ساخت خلاصه مطلب
و...
پیشنهاد میکنم حتما یک بار ازش استفاده کنید
منظورتون از برچسب ، همان تگ است؟
فارسی شده این کامپوننت وجود دارد؟
-
-

نوشته اصلی توسط
Sajad DP
من این کامپوننت را نصب کردم.در بخش تنظیمات صفحات 404 را home page کردم ولی هنوز این صفحات به صفحه ی اصلی سایت نمی رود.مشکل از چیست؟
-
-

نوشته اصلی توسط
mahdi.manian
من این کامپوننت را نصب کردم.در بخش تنظیمات صفحات 404 را home page کردم ولی هنوز این صفحات به صفحه ی اصلی سایت نمی رود.مشکل از چیست؟
این مشکل حل شد.
الان اگر لینکی نادرست باشد ، یه صفحه اصلی سایت می رود.ولی من می خواهم هم به صفحه اصلی برود و هم در صفحه اصلی بنویسد که آدرس مود نظر وجود ندارد.لطفا در سایت جستجو کنید.
برای این کار باید چه کنم؟
-
-
دروود
از کامپوننت ارجاع وب لینک ها میتونید استفاده کنید که در جوملا هست
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)