با سلام خدمت دوستان ،
می خوام لینک های سایتم به جای این index.php?action=post;board=79.0 باشه به صورت مستقیم باشه ، مثلاً به صورت product/soft/index.php ؟

با سلام خدمت دوستان ،
می خوام لینک های سایتم به جای این index.php?action=post;board=79.0 باشه به صورت مستقیم باشه ، مثلاً به صورت product/soft/index.php ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
سوال شما در مورد جوملاست یا SMF?
یا علی
سلام
سوال شما مربوط به جوملا نیست و اس ام اف هست
درسته ؟
بخشی که شما سوال رو مطرح کردید " بخش کاربری جوملا فارسی - Joomla Frontend Section"
!
لطفا توجه بیشتری در این رابطه داشته باشید
این کار برای سایتهای فارسی توصیه نمیشه اما اگر تمایل دارید این کارو انجام بدید میتونید از مد زیر استفاده کنید :
[ltr]کد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
SimpleSEF
This mod creates content filled URLs for your forum.
Examples:
Latest Version: 1.0.0کد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] =>> [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] =>> [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] =>> [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Features of SimpleSEF:
- Makes no core code changes to SMF other than an admin interface to control the mod
- Works with Apache (mod_rewrite required) or IIS7 (Microsoft URL Rewrite module required + web.config files in your directory)
- Very low overhead to each page load - Average database query count per page load - 2 (with caching enabled, 3 without)
- 'Simple' mode, puts just the words 'board', 'topic' or 'user' into the url, instead of content filled urls
- Removes user specified words and characters from board and topic and usernames (thinks like ! $ &, etc, and short words, like 'the', 'at', 'and', etc. These are customizable in the admin panel.
- Smart - when you add mods with new actions/subactions to your board, SimpleSEF readily recognizes the new ones and accounts for them without any interaction from you
- Specify the 'space' character in the URL (ie: general_discussion, general-discussion, general.discussion, etc)
- UTF-8 compatible, changes non-ASCII characters to their closes US-ASCII equivilant.
Post-Install Notes:
Please ensure your .htaccess or web.config file contains the proper information for this mod to work. Visit the admin panel and click on the [Help] link at the end of the bolded text in the page description for more information.
[/ltr]
پست شما به بخش اس ام اف منتقل شد
یا علی
من یه همچین مشکلی دارم توی جوملا
وقتی تنظیمات seo رو فعال میکنم
آدرس ها رو کوتاه میکنه ولی دیگه صفحه ای رو باز نمیکنه
[quote author=m.amin link=topic=24280.msg125667#msg125667 date=1265787867]
من یه همچین مشکلی دارم توی جوملا
وقتی تنظیمات seo رو فعال میکنم
آدرس ها رو کوتاه میکنه ولی دیگه صفحه ای رو باز نمیکنه
[/quote]
سلام
لطفا سوالتون رو در تاپیک جداگانه مطرح کنید و از منحرف کردن مسیر تاپیک خودداری کنید.
یا علی
من مراحل گفته شده را انجام دادم اما هيچ تغييري در آدرس هاي صفحات مشاهده نميشه همچنان لينكها بلند و پيچيده هستند .
مشكل از كجاست؟
اينم ادرس سايتم:
baran3.com
** اصلاح لینک
سلام
دوست گرامی شما از ووردپرس استفاده میکنید که هیچ ارتباطی با انجمن تخصصی مامبولرن ندارد ! به منظور بهینه شدن لینکهای ووردپرس باید در انجمنهایی که بصورت تخصصی به این مدیریت محتوا میپردازند اقدام فرمایید !
لطفاً قوانین انجمن را مطالعه فرمایید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
از مد
Pretty URLs
استفاده کن
علاقه مندی ها (Bookmarks)