-
مشکل در کار با فوکا گالری
ببخشید دوستان این جمله پایینی در گالری فوکا رو چه جوری باید حذف بکنم ممنون
Powered by [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-16-2011 06:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
masood
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببخشید دوستان این جمله پایینی در گالری فوکا رو چه جوری باید حذف بکنم ممنون
Powered by
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
قبلاً در انجمن در مورد اين موضوع بحث شده.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
در اون صفحه ای که آدرس دادید هم به هیچ نتیجه ای نرسیده بودند
با سلام
در اون صفحه ای که آدرس دادید هم به هیچ نتیجه ای نرسیده بودند یعنی راهی نیست ؟
یه گالری تصویر درست و درمون چی سراغ دراین که هم دست کار کنه و هم کار با اون راحت باشه بنده قبلا از rsgallery2 استفاده می کردم اما اون با IE مشکل داشت و اونجا درست کار نمی کرد ضمنا بنده از فوکای 2.7.6 ترجمه شده استفاده می کنم
ویرایش توسط masood : 08-17-2011 در ساعت 05:27 AM
-
-

نوشته اصلی توسط
masood
با سلام
در اون صفحه ای که آدرس دادید هم به هیچ نتیجه ای نرسیده بودند یعنی راهی نیست ؟
یه گالری تصویر درست و درمون چی سراغ دراین که هم دست کار کنه و هم کار با اون راحت باشه بنده قبلا از rsgallery2 استفاده می کردم اما اون با IE مشکل داشت و اونجا درست کار نمی کرد ضمنا بنده از فوکای 2.7.6 ترجمه شده استفاده می کنم
درود
از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]استفاده كنيد. می تونه مفيد باشه براتون
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)