دوست عزیز عالی بود مرسی واقعا جالبه

دوست عزیز عالی بود مرسی واقعا جالبه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
لطفاً برای تشکر از کلید تشکر استفاده کنید ! از ارسالهای اسپم جداً خودداری فرمایید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام، من واسه دانلود یه مشکل دارم!!
وقتی فایلما تو cpanel آپ می کنم، لینک دانلودو که میذارم، یوزر پس cpanel را می خواد.
فوکا دانلودم نصب کردم، فایلم باش آپلود کردم، ولی نمیدونم بعدش چیکار باید بکنم
public_html/test/download/physics.pdf هم آدرسشه. از یکی پرسیدم گفت باید آدرس بعد public_htmlرا بفرستی. خلاصه نمی دونم چیکار باید بکنم. لطفا راهنماییم کنید
درضمن آدرسشم اینه، شاید بهتر منظورمو متوجه شید. ممنون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزيز شما فايل را توي سي پنل وارد كرديد و ادسر اونجا را داديد كه مستقيم وارد محيط سي پنل ميخواد بشه .
دوستان اگر كسي آموزش كار با فوكاي دانلو فارسي را بتونه بذاره اينجا هم بنده هم دوست عزيزمون استاژفاده مي كنه
با تشكر
پس کجا باید وارد کنم؟؟ فوکا دانلود هم همونجه آپلود می کنه. اجازه دسترسیشم 644
کسیی نیست؟؟!!!![]()
درود
دوست عزيز من هم زياد اطلاعات زيادي ندارم اما اين را ميدونم كه از داخل خود مديريت بايد اپلود كنيد بعد خود به خود داخل سي پنل هم اپلود ميشود . الان شما كه اون لينگ دانلود را گذاشتين توي وب سايت خودتون وقتي روش كليك مي كنيم براي دلنلود وارد قسمتي ميشه كه يوزر و پسورد هسات شما ميخواهد كه اين مسئله ميتونه امنيت هاست شما را به خطر بندازه و احتمال هك شدن شما بالا بره .
شما فوكاي دانلود فارسي را نصب كرديد ؟
موفق باشيد
سلام
بعد از نصب فوکا دانلود شما باید فایل های خودتون رو از طریق فوکا دانلود آپلود کنید
اگر دوست دارید به قایل هاتون به صورت تکی لینک بدید ، باید ، پلاگین phoca download content plugin رو نصب کنید ، اونوقت شما مستقیماً از طریق ادیتور مطالب می تونید به فایل هاتون لینک بدید.
در غیر اینص.رت به مدیریت منو ها مراجعه کنید و در منوی اصلی یک آیتم تحت عنوان دانلود بسازید و اون رو به فوکا دانلود وصل کنید.
درود .
دوست عزيز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ممنون از توضيح شما . اما امكان داره يك مقدار واضح تر توضيح دهيد ؟
مثلا الان بنده فوكا دانلو فارسي را نصب كردم . ميخواهم يك فايل براي دانلود در سايت قرار دهم . دقيقا بايد چه مراحلي را طي كنم ؟
با تشكر
درود، بله، اونم نصب کردم و از طریق اونم فایلمو آپ کردم. تو cpanel پوشه ای که آپ کرده را دیدم، ولی آدرسشو دستی که وارد می کنم، همین مشکل پیش میاد.نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سوال: خود فوکا دانلود مستقیم نمی تونه آدرس بده یا ...... که یوزر و پس نخواد؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)