-
gantry چیست؟
سلام.
من می خواستم از دوستان در مورد این فریمورک سوال کنم که چیست؟
آیا همیشه ورژن بالاتر آن بهتر است یا خیر
البته شرکت جوملا آرت هم به نظر برای خود فریمورکی استفاده می کند.
اگر لطف کنند دوستان حرفه ای تر مقداری در مورد آن بنویسند توی اینترنت به فارسی چیز بدرد بخوری پیدا نکردم
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
2 کاربر زیر از titanpass عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
06-10-2011 08:21 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
برای اینکه کار کدنویسی ساده تر شود از فریموورک استفاده میشود. به زبان ساده تری نوشتن توابع و استفاده از آنها در یک خط که باعث سبک شدن کار و کدنویسی و در کل سرعت بخشیدن به کدنویسی میشود.
شرکتهایی نظیر جوملارت و گانتی و ... برای آنکه نیاز نباشد قالبهای خود را زمان زیادی صرف کنند برای تولید و مدیریت قالبها توسط کاربران تصمیم به ایجاد این فیریموورکها زدن. بطور مثال با آمدن فریموورکها برای قالبهای جوملا اکثر تولید کنندگان، قالبهای خود را هم برای زبانهای چپ به راست و هم برای راست به چپ تهیه میکنند که از امکانات فریموورکشان هست.
توجه کنید استفاده از این فریموورکها آزاد است و شما میتوانید قالبی را با استفاده از این فریموورکها ایجاد کنید. حتی این فریم وورکها را به نسبت نیاز خود ویرایش کنید.
اجازه بدید موضوع رو بیشتر توضیح بدم.
بطور مثال شرکت راکت تم قالبی را تهیه میکند. در فایل قالب خود دیگر نیاز نیست تگ های هدر 1 تا 6 و همچنین بادی را اختصاراً تنظیم کند. چرا ؟ چون در فریوورک خود همه این کدها ثبت شده اند و برای همه قالبها یکسان هست. اگر نیاز به تغییر باشد میتوان در قالب مورد نظر اختصاراً آنرا تنظیم نمود ! چون فایلهای سی اس اس خود قالب بعد از فیرموورک لود خواهند شد !
یا برای سایت جوملارت و منوهای زیبایی که این شرکت برای خود دارد که از امکانات پیشفرض قالب هست دیگر این کدها در سورس قالب نوشته نمیشوند و در فریموورک هستند ! فقط در قالب کدهای خاصی بیان میشوند !
اگر قالبهای جوملارت را خریده باشید میتوانید سورس کد صفحه index.php این قالبها را با قالبهایی نظیر شرکت shape مقایسه کنید که برخی از قالبهای جوملارت با کمتر از 200 خط خیلی پیچیده تر از قالبهای سایت شیپ هستند ! به هر حال فریموورک به جهت کم کردن زمان کدنویسی و ساده تر شدن کدنویسی ایجاد شده اند.
نمونه بارز آن .net framework هست که آخرین نسخه آن 4 هست
اینکه باید از کدام نسخه استفاده کرد بستگی به شما داره که از قالبی که میخواهید استفاده کنید باید توجه کنید که نیازمند کدام فریم وورک هست !!!
بطور مثال نرم افزار وب مایکروسافت نیازمند فریموورک 4 هست ! ولی نرم افزاری نظیر سونی موزیک نیازمند 3 !! هر دوی فریم وورکهای مایکروسافت هم همزمان میتوانند نصب شوند !
اما تا اونجا که من میدونم برای جوملارت از نسخه آخر فریموورک اگر استفاده کنید برای نسخه های قبلی نیز مشکلی نخواهد داشت. باز هم در این مورد چون من مطمئن نیستم پیشنهاد میکنم در داکیومنتهای این سایت مطالعه کنید.
برای گانتی هم همینطور ! میتونید از سایت اصلی مشاهده کنید تا دقیق بدانید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
ممنون عالی و کامل بود. فقط یک نمونه تجربه ای که خودم داشتم آخرین نسخه بعضی موقع ها با عث خرابی قالب می شدو بسیاری از منوهای کشویی برا ی تنظیم قالب از بین می رفت. نمی دونم من بلد نبودم تنظیم کنم یا اون اینطوری بود خلاصه بعد از کلی سعی و خطا درست شد. اینو گفتم شاید دلیل باشه برای ارتباط نسخه یک قالب با فریمورکش.
یه سوال آیا میشه با اینکار قالب قفل دار کرد؟ آیا اصلا میشه قالب قفل دار کرد؟ چطوری از حق کپی رایتشون حفاظت می کنند. چون من خیلی از این قالب ها رو تو اینترنت هم رایگان هم فروشی دیدم.
برای ااینکه بشه از فریمورک مثلا گانتی استفاده کنیم چکار باید کرد؟ باید خط به خط اونو خوند یا آموزش داره؟
چرا قالب های طراحی شده فارسی اینقدر ساده است؟ قابل مقایسه مثلا با راکت تیم نیست؟ به نظر اونا همه چیز رو ماژولار می کنند و می بینند. آیا خیلی سخته با فریم ورک یک قالب بنویسیم
بازم ممنون
-
-
سلام
یکی از مشکلات برای استفاده از قالبهای پیشرفته، حرفه ای و زیبا، سرعت پایین اینترنت اینجاست! (درد یکی دو تا که نیست!)
یا علی
-
-
به نظر من دوستان بايد لطف كنند يك فري ورك خوب را انتخاب كنند و شروع به آموزش اون كنند
اينجا را نگاه كنيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
3بخش مختلف براي دانلود دارد. تفاوت آنها چيست؟
ویرایش توسط Amir.Mansoury : 06-15-2011 در ساعت 12:21 PM
-
-
سلام
روش نوشته دیگه! (برای جوملا 1.5؛ 1.6 و وردپرس)
منظورتون چیه؟
یا علی
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
The Gantry Framework file is an updatable file that just updates the Gantry Framework to the latest version. It works ONLY on the latest version of Joomla 1.6
This is the default Joomla 1.6 template for Gantry that is intended to be used as a basis for building your own templates
The bundle includes the default Gantry template for J1.6 + Framework for J1.6 + Associated Plugins
تفاوت اين 3 را ميخواستم بدونم چيه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)