-
مشکل دیتابیس
من با erasy php دیتابیس رو ساختم
ولی موقع نصب گیر میده به دیتابیس
چکنم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این ارور رو میده
خطایی رخ داده است:
به پایگاه داده نمی توان متصل شد. عدد برگشتی: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از 110ermya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
06-11-2011 07:27 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
این عکسی که پیوست کردی منو کشته خیلی سایزش بزگ بود چیزی رو نتونستم بینم
پیشنهاد شخصی چون منم با esay php شروع کردم اینو میگم اصلا برای لوکال برنامه خوبی نیست زیاد اذیت میکنه بخصوص روی دیتابیس
دلیل این مشکل ست نبودن پسورد کاربر root هستش
شما باید اولی برید و تمام پریمیشن ها رو برای دیتابیس مورد نظر برای root فعال کنید و بعد در آخر به مدیریت کاربر برید و برای root بدون پسورد رو انتخاب کنید و سیو کنیدش
این مشکل ارتباط با دیتابیس حل میشه فقط یه مشکل بزرگ پیدا میکنید دیگه نمیتونید وارد صفحه ی phpmyadmin بشید و به ساخت دیتابیس دسترسی ندارید مگر اینکه یه دیتابیس خالی رو بصورت دستی توی پوشه برنامه کپی و رینیم کنید
بهتره با wamp کار کنید هم راحت تره و هم بهتر این مشکل رو هم نداره
موفق باشید ....
-
-

نوشته اصلی توسط
knight-rak
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بهتره با wamp کار کنید هم راحت تره و هم بهتر این مشکل رو هم نداره
میشه آموزش کار با اون رو نشون بدین جون من سی دی آموزشش روهم گرفتم با esaeyphp کار میکنه
یا آدرس سایت آموزش رو بدین.
1سئوال . حتما من باید دامین و هاست رو الان بخرم؟
-
-
کمی ور رفتم ارورش عوض شد اینو میشه بگید چکارکنم؟
برخی از خطاهای رخ داده زمان جمع شدن دیتابیس: Table 'ermya.jos_extensions' doesn't exist SQL=INSERT INTO `jos_extensions` (`extension_id`, `name`, `type`, `element`, `folder`, `client_id`, `enabled`, `access`, `protected`, `manifest_cache`, `params`, `custom_data`, `system_data`, `checked_out`, `checked_out_time`, `ordering`, `state`) VALUES (700, 'Joomla! CMS', 'file', 'joomla', '', 0, 1, 1, 1, '', '', '', '', 0, '0000-00-00 00:00:00', 0, 0)
-
-
دروود
از چه سیستم عاملی و چه ورژنی از شبیه ساز استفاده میکنید ؟
پیشنهاد ما همیشه wamp بوده که اموزش اون در ویکی جوملا فارسی هست
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
می خوام ومپ نصب کنم این ارور رو میده
چکنم؟
این ارور رو میـــــــــــــــــــــده
چکنم؟
-
-
از کدام نسخه ومپ استفاده میکنید ؟
ویندوز شما چند بیتی است ؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)