-
عضویت در سایت سفارشی
سلام
حتما همتون عضویت در سایت جومینا رو دیدید برای عضویت احتیاج به دعوت نامه هست
خوب درواقع سیستم توسط یه کاربر باید یه کدی رو تولید کنه بعد اون کد چک بشه و عضویت انجام بشه
چطور میشه عضویت در سایت رو به طور کاملا سفارشی درآورد ؟؟؟؟
گزینه های دیگری اضافه کرد و چیز های بیشتری رو از کاربر نگهداری و ذخیره کرد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-12-2011 08:59 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
من هم همین سوال را دارم اما تاکید من بر تغییر فیلدهای ثبت نام هست و ارسال دعوت نامه فعلا نیازی نیست (اگه بشه بهتره) حالا آیا افزونه ای هست که این کار را انجام بده؟
یه سوال دیگه اینکه ایمیل های جوملا(ایمیل هایی که موقع ثبت نام و بازیابی ایمیل و ... برای کاربران ارسال میکنه )چطور می شه ویرایش کرد؟
با تشکر
-
-
با سلام. معملاً از فرم سازها استفاده می كنند برای اينكار و پس از بررسی نام كاربری ارسال ميشه(اين مورد رو خود سايت عنوان كرده) اما افزونه هم داريم و شما با بستن عضويت اين كارو انجام ميديد. AlphaUserPoint هم امكان ايجاد دعوتنامه داره و شما با كمی تغييرات و ساخت پلاگين مربوطه می تونيد سيستم دعوتنامه بسازيد.در مرود تغيير ايميل دريافت هم می تونيد ازcom_angkor استفاده كنيد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در مورد دعوتنامه هم پلاگينی وجود داره كه تجاريه و می تونيد خريداری كنيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
یعنی می فرمایید عضویت را غیر فعال کنم و سپس یک فرم درست کنم با فیلد هایی که می خواهم و برای ثبت نام طرف میاد فرم را پر میکنه و بعد من به از مدیریت او را به صورت دستی ثبت نام کنم اگه منظور شما اینه که دوتا مشکل پیش میاد
اولا : این کار به صورت اتوماتیک نخواهد بود
دوما : با این کار هیچ فیلد جدیدی ایجاد نکردم
لازم با ذکر است که من جوملا 1.6.5 استفاده می کنم
-
-
با سلام. اولاً شما فرموديد مثل سايت جومينا. اونها هم همين كارو انجام ميدن. دوماً عرض كردم كه افزونه ی اتوماتيك تجاريست و اگر به جوملا تسلط كامل داريد با aup بسازيد كه يك بخش دعوتنامه داره و بايد براش پلاگين بسازيد. در ضمن aup برای جوملا 1.6 هم عرضه شده و پلاگين تجاری هم به خواسته شما برای 1.6 عرضه خواهد شد. در مورد ايميل هم 1.6 من چيزی نديدم. موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)