من اومدم تو یاهو مسنجر

من اومدم تو یاهو مسنجر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو کامل بخونید و مراحل نصب رو طبق آموزش دنبال کنید.
در صورتیکه مشکلی بود مطرح کنید
در پناه حق
نوشته اصلی توسط parsoon724 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا اگر توضیحی هست در همین انجمن بفرمایید ! از ارجاع دادن کاربر به ایمیل، و ... خودداری کنید.
قبلا هم، همین مورد را به شما متذکر شده بودیم ...
لطفا رعایت کنید
لطفا پست ها رو كامل بخونين ، من نبودم كه درخواست چت دادم ايشون درخواست چت دادن من هم آيديشون رو پرسيدم،نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همون يكدفعه شما،منو كفايت ميكنه!
ممنون![]()
شما که با قوانین آشنا هستید در جواب درخواست کاربر باید این مورد را متذکر بشید که فلسفه ایجاد انجمن این نیست که یوزر ها آی دی بدن و ...
انجمن ایجاد شده که بانکی از پرسش و پاسخ ها ایجاد بشه. یوزر های مختلف با هم بحث کنند و راه حل مشکل پیدا بشه
امیدوارم از این به بعد کفایت کنه چرا که دیروز مجدد در پست دیگری قبل از اینکه حتی کاربر درخواستی کنه !! شما ایشون رو به ارسال پیام خصوصی دعوت کردید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا یکبار با دقت قوانین را مطالعه کنید و رعایت بفرمایید تا در کار با انجمن با مشکلی مواجه نشید
ببخشید در این مورد من درخواست کردم . به هر حال تازه واردم دیگه .
ممنون میشم این 1 دفعه را نادیده بگیرید .
موفق باشید
سلامنوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چی نادیده گرفته بشه دوست عزیز
خب شما مشکلتون رو بیان کردیدن دوستان هم پاسخ می دن اول اینکه برای شما تجربه میشه دوم اینکه اگه کاربرای دیگری هم همین مشکل رو داشتند با مطالعه این فرآیند می تونن مشکلشون رو حل کنند.
پس سعی کنید در همین انجمن پیگیر مشکلاتتون باشید. طبق قوانین کاربرهای عادی اجازه دریافت یوزر و پسورد رو ندارن
جناب فیروزمندان عزیز خیلی واضح مطرح کردند.
در پناه حق
خوب دوست عزيز من مشكلمومطرح ميكنم . اما كسي نيست جوابگو باشه
يا اگر هم جواب بدن سر بسته جواب ميدن
علاقه مندی ها (Bookmarks)