سلام
چجوری میشه این آیکونی که مربوط به جوملا هست روحذف کرد
منظورم همینیه که تو ادرس بار اول دیده میشه.همون آیکون سیاهه.میخام اونو بردارم یا نباشه یا آیکون شرکت
خودمون باشه

سلام
چجوری میشه این آیکونی که مربوط به جوملا هست روحذف کرد
منظورم همینیه که تو ادرس بار اول دیده میشه.همون آیکون سیاهه.میخام اونو بردارم یا نباشه یا آیکون شرکت
خودمون باشه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
بريد تو پوشه قالبتون
يه فايل هست به اسم:
faviicon.ico
يا
favi.ico
اينو بيارش پايين بعدش تغييرش بده آپش كن
يا يه فايل بساز با همون نام و پسوند و آپش كن
جوملا جايگزينش ميكنه
من تو فولدر قالبم رفتم ولی نتونستم بیابمش.
ببین درست رفتم.اول اکستکش کردم بعدم گشتم اینو که میگی.
ولی اگه منظورت اینه که تو فابلای css بگردم نه هنوز اینکارو نکردم ؟؟؟؟؟؟
در خود پوشه قالب سايتتون
ربطي به css نداره
پوشه جوملاتو باز كن، برو تو پوشه
templates
از اينجا پوشه قالبي كه تو سايتت بالا مياد رو باز كن
در اينجا فايلي هست دقيقا به اين اسم:
favicon.ico
ببین من دقیقن همین کاری رو که میگی کردم ولی چیزی پیدا نکردم
منظورت چیه ک میگی ازینجا.ببین من هم رفتم اکسترکش کردم تو سیستمم که ببینمش و گشتم وهم اینجا
اگه بتونی بهم با تصویر نشون بدی خییا بهتره. یا ی ادرس رونتر بدی.ببخشید ولی خب پیدا نکردم دیگه
دوست عزيز توي روت جوملات فولدري به اسم templates هست كه هر قالبي كه نصب ميشه توي اون قرار ميگيره ،* البته قالب بخش كاربري ، خب حالا فقط كافيه آيكون مورد علاقه خودت رو با اين آيكون جايگزين كني ، از مسير فولدر قالب ( تمپليتز ) به قالبي كه داري استفاده ميكني ، مثلا milkway كه توي تصوير مشخص هست ، ميري و يك آيكون فسقلي 16 در 16 پيدا ميكني ، شما كافيه آيكون مورد نظرت رو جاي اين بزاري ، اگر آيكون هم نداري ميتوني از اينترنت بگيري يا بسازي ، يه نگاهي به سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بنداز ، خب بريم سر بحث اصلي ، شما آيكون خودت رو جايگزين كرديد و الان سه سوت ميخايد ببينيد آيكون مورد نظرت رو ببيني ولي هيچي عوض نشد ! خب شما يا بايد صبر كنيد كش مرورگر و سرور و دي ان اس و اينا ريفرش بشه ، يا ميتونيد دستي انجامش بديد ، كش مرورگرت رو با كليد F5 يا Ctrl+R ريفرش ميكنيد ... اگر جواب نداد دي ان اس رو هم فلاش كنيد ... از Run ويندوز اين دستور رو اجرا كنيد : ipconfig /flushdns ...
![]()
خب مرسی دوس جونم
ولی من جوملارو خودم نصب نکردم و روسیستمم نیست . خد سرور اینکارو واسم کرده
حالا چیکار میتونم بکنم ؟![]()
سلام
از طریق کنترل پانل هاست هم می تونید با راهنمایی که دوستان کردند اینکار رو انجام بدید.
دسترسی به کنترل پانل هاستتون دارید ؟
آموزش تغییر آیکن در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه حق
خب من الان وارد اون دانشنامه شما شدم ولی بیفایده بود چون همین حرفایی که اینجا نشته بودن دوستان
اونجا بود.
درضمن من دسترسی به کنتل پنل هاستم هم دارم.
شما ازون راه بفرمایید
هاست شما چیه ؟نوشته اصلی توسط michealwiper [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همین توضیحی که دوستان فرمودند و در آموزش هم هست رو شما در فولدر Public_html (اگر هاستتون Cpanel هست) برید و آیکن رو تغییر بدید.
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)