-
اگه حوصله درد سر نداري و بلدي افزونه نصب كني ، يكي از لينكهاي پايين كه ميزارم رو ببين و نصب كن .. اين چيزايي هم كه گفته شد رو بيخيال شو ....
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-14-2011 08:27 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
ببین حالا فرق این 2تا چیه؟
بعدم که خب از راه معمولش میرم نصب میکنم فقط وقتی نصب شد از کودوم قسمت باید مدیریتش کنم
کامپوننت . ماژول .پلاگین کودومشون؟
البته میدونم با گشتن پیداش میکنم ولی واسه سرعت بیشتر گفتم؟ بدم که اگ ی توضیحی درمورد این قضیه بدی که اینا چیکار میکنن خیلی خوبه
-
-

نوشته اصلی توسط
michealwiper
ببین حالا فرق این 2تا چیه؟
بعدم که خب از راه معمولش میرم نصب میکنم فقط وقتی نصب شد از کودوم قسمت باید مدیریتش کنم
کامپوننت . ماژول .پلاگین کودومشون؟
البته میدونم با گشتن پیداش میکنم ولی واسه سرعت بیشتر گفتم؟ بدم که اگ ی توضیحی درمورد این قضیه بدی که اینا چیکار میکنن خیلی خوبه
یکم بگردین مطلبهای بیشتری دستگیرتون میشه به نفع خودتونم هست
-
-
من هيچكدومشون رو نصب نكردم ، راه معموليش كه همون تغيير دستي آيكون هست كه قبلا هم با عكس نشونت دادم ، راه دوم با استفاده از افزونه هست ، براي كامپوننت فوكا نميدونم ، احتمالا نصب ميكني و يسري آيكون دلخواه رو آپلود ميكني توي كامپوننت بعد يكي رو انتخاب ميكني ، براي پلاگين هم همينطور ، يسري آيكون دلخواه رو توي مديريت رسانه ها media manager آپلود ميكني و بعد يكيشون رو انتخاب ميكني ...
يذره هم توي اينترنت جستجو كني خيلي به جوابهاي بهتري ميرسي
-
-
آقا من این کارایی ر که همه دوستان گفتن رفتم از تو هاست انجام دادم
ینی رفتم تو هاست بعد اینجا
public_html/images
بدم عکس آیکونمو آپلود کردم وخب حالا میبینم که هیچی اتفاق هنوز نیافتاده چیکار کنم ؟ 
-
-
سلام
یک آیکون به اندازه 16*16 و با فرمت ico بسازید و در مسیر زیر آپلود کنید:
public_html/templates/gelareh/
پیشنهاد می کنم برای اینکه زود تر به جواب سوال هاتون برسید بیشتر جستجو کنید.
-
-
-
-
سلام
بعد از اینکه فایل جدید رو با فیل قدمی جایگزین می کنید، باید کش مرورگرتون رو خالی کنید ، یا سایت رو با یه مرورگر دیگه ببینید ، تا بتونید تغییری رو که دادید مشاهده کنید.
-
-

نوشته اصلی توسط
torghoundy
سلام
بعد از اینکه فایل جدید رو با فیل قدمی جایگزین می کنید، باید کش مرورگرتون رو خالی کنید ، یا سایت رو با یه مرورگر دیگه ببینید ، تا بتونید تغییری رو که دادید مشاهده کنید.
ctrl + f5
كليد كنترل را نگر داريد و f5 رو بزنيد. از كش ديگه نميخونه
-
-

نوشته اصلی توسط
torghoundy
سلام

نوشته اصلی توسط
parsoon724
ctrl + f5
كليد كنترل را نگر داريد و f5 رو بزنيد. از كش ديگه نميخونه
من همه اینهایی رو که شما گفتین رو انجام دادم نمیدونم ک چرا بازم نمیشه؟
حتی برای اینکه شکم برطرف بشه اینجا هم رفتم و عوض کردم
بازم نشد www/templates/themza_j15_72
ویرایش توسط michealwiper : 06-17-2011 در ساعت 11:18 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)