سلام
من هدر وبم از یک عکس چند تکه تشکیل شده که بعد از لود کامل میشه یه عکس میخوام جای این عکس هدر فلش تو سایتم بذارم باید چیکار کنم کجا رو باید تغییر بدم
منتظر کمک دوستان هستم

سلام
من هدر وبم از یک عکس چند تکه تشکیل شده که بعد از لود کامل میشه یه عکس میخوام جای این عکس هدر فلش تو سایتم بذارم باید چیکار کنم کجا رو باید تغییر بدم
منتظر کمک دوستان هستم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
برای حذف کردن اون محتوایی که بعد از لود شدن نمایش داده میشه:
اگه اون چندتا تکه ای که بعد لود شدن نمایش داده میشه یک ماِِژول نباشه باید بری از شاخه اصلی جوملا فولدر templates بعد داخل فولدری که هم اسم template هست برو و فایل index.php رو باز کن از اینجا میتونی محتویات <div>
که نباید نمایش داده بشه رو پاک کنی
و هر چی که می بایست نمایش بده رو یا مستقیما داخلش بنویسی یا در کلاس یا آیدی css ی که اون div ازش استفاده میکنه بنویسی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه بخوام در این قسمت یه ماژول اسلاید تعریف کنم باید چیکار کنمنوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یعنی به جای هدر فلش و هدر عکس از یک ماژول تو این قسمت استفاده کنم با تعریف ماژول هدرمم درست میشه
حالا چطور باید این کارو انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در عرض یک ساعت بیش از 5 پست بی محتوا و اسپم زدید که حذف شدند ! لطفا بعد از زدن پست صبور باشید تا به پرسش شما پاسخ داده شود در غیر اینصورت از کمک به شما معذوریم !
برای اینکار باید در هدر خود یک موقعیت ماژول تعریف کنید و در آن موقعیت ماژول اسلاید شو خود را فعال کنید !
یا علی
اینو که خودم میدونم اما بلد نیستم این موقعیت ماژول و درست کنم کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا من یه کمک از شما مهندسا خواستما ببینید چطور خودتون و میگیرید بالا
کسی نیست کمکم کنه
واقعا که حتما باید اسم پول بیارم تا یکی پیدا بشه کمکم کنه
چه دنیایی شده
لطفا کممممممممممممممممک// دیگه غرق شدما
سلامنوشته اصلی توسط mk21 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا همانطور که جناب فیروزمندان فرمودند از زدن پست های اسپم خودداری کنید.
کمی صبور باشید. هیچ جای این انجمن هم ننوشتند که تا پول ندید پاسخی نمی دهند.
مشکل شما در تعیین موقعیت ماژول هست؟
لینک سایت ؟
در پناه حق
ککد:<?php if($this->countModules('left')) : ?> <jdoc:include type="modules" name="left" style="rounded" /> <?php endif; ?>
این کد رو هرجای قالبت بزاری یه موقعیت همونجا ایجاد میشه
اسم این ماژول الان leftه
دوست عزیز تنها کدنوشته اصلی توسط pars247 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای ایجاد موقعیت کفایت می کنه اما مساله اینه ه هر جایی نمی شه موقعیت ایجاد کردکد:<jdoc:include type="modules" name="POSITION_NAME" />
باید قالب بررسی بشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)