با سلام
بنده جوملا 1.6.3 رو نصب کردم.وارد قسمت کنترل پنل آن بدون هیچ مشکلی میشوم ولی وقتی مشاهد سایت را میزنم با این ارور مواجه میشوم!اطفا راهنمایی بفرمایید.
ممنون
![]()

با سلام
بنده جوملا 1.6.3 رو نصب کردم.وارد قسمت کنترل پنل آن بدون هیچ مشکلی میشوم ولی وقتی مشاهد سایت را میزنم با این ارور مواجه میشوم!اطفا راهنمایی بفرمایید.
ممنون
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
من احساس ميكنم جوملاي 1.6.3 فارسي مشكل داره
سلام
دوست عزیز جوملا 1.6.3 فارسی هیچ مشکلی نداره و در حال حاضر روی سایتهای زیادی نصب شده و استفاده میشه
نمونه بارز اون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر به مشکلی بر میخورید قطعا از سیستم یا هاست شماست. پس بهتر هست قبل از اینکه انگشت اشاره را به طرف جوملا دراز کنیم سیستم خود را بررسی کنیم !!
-----
شما جوملا را مستقیما نصب کردید یا از 1.5 به 1.6 آپگرید کردید ؟
ورژن PHp ? Apache ? MySQL ?
یا علی
سلام
ممنون
بنده مستقیما ورژن جوملا 1.6.3 را در لوکال هاست نصب کردم.همچنین جدیدترین نسخه mybb که 1.6.3 می باشد را بدون هیچ مشکلی نصب کردم.
mysql 5.1.36
apache 2.2.11
php 5.3.0
جهت امتحان ورژن 1.5.23 را نصب کردم و بدون هیچ مشکلی صفحه سایت رو نشان داد!
اينا مشخصات هاستتونه؟نوشته اصلی توسط pouloton [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه نيست واسه هاستتون چنده؟
سلامنوشته اصلی توسط parsoon724 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیر مشخصات نرم افزارهی نصب شده از طریق ومپ 2i میباشد.
مشخصات هاست:
PHP 5.2.16
Apache version 2.2.15
MySQL version 5.0.91
ویرایش توسط pouloton : 06-15-2011 در ساعت 04:13 PM
سلام
ومپ را uninstall کنید و از لینک زیر مجددا دانلود و نصب کنید
ببینید مشکل حل میشه ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و یا از appserv استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
سلامنوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون
متاسفانه در هر دو لینک اجازه دانلود داده نمیشود!
سلام
هردو لینک تست شد و سالم بود.
سایت سورس فورج ایران رو تحریم کرده و امکان دانلود در ایران از این سایت وجود نداره.
برای دانلود لینک ها از سایت زیر استفاده کنید:
علاقه مندی ها (Bookmarks)