با عرض سلام
دوستان میخواستم بدونم جمله copyrigth در پایین صفحه رو چطوری میتونیم تغییری بدیم تا نامی از جوملا یا طراح قالب در پایین سایت درج نشه.
باتشکر

با عرض سلام
دوستان میخواستم بدونم جمله copyrigth در پایین صفحه رو چطوری میتونیم تغییری بدیم تا نامی از جوملا یا طراح قالب در پایین سایت درج نشه.
باتشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اگه اين قالب رو با لايسنسش خريدن اين كار مانعي نداره ، در غير اينصورت اين كار رو انجام ندين چون هم براي شما و هم براي كسي كه ازش هاست ميگيرين ممكن هست دردسر درست شود.
در هر حال قالب با قالب فرق داره لينك سايتتون رو بدين تا بگم چجوري ميشه
با سلام و تشکر از پاسخ شما
راستش من رو شبکه داخلی که به اینترنت وصل نیست جوملا نصب کردم، قالب هم رایگان بوده از اینترنت دانلود کردم
قالب hotfa-callofduty2 مال آقای حیدر زاده.
میشه عوضش کرد ؟
سلام
کپی رایت ؟ حذف ؟ به نظرتون درسته ؟
اجازه این کار رو دارید ؟
بابا چرا قاطی میکنینوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
، چرا الکی حساس میشی
ما یه سوال کردیم اگه نمیشه خوب بگید نمیشه ، دیگه عصبانی شدن نداره
در ضمن عرض کردم شبکه داخلیه به اینترنت وصل نیست، خوب کسی نمییبینه که !! حتما الان میگی " خدا که میبینه ".
خوب بلللللله بلللللللله ولی ما که قصد سوء استفاده نداریم که ؟
حالا اگه میشه راهنمایی کنید لطفا، خواهش میکنم.
ویرایش توسط mohammad_2039 : 06-14-2011 در ساعت 09:07 AM
سلام
دوست عزیز نیازی به عصبانیت نیست!
اجباری هم نیست که شما کپی رایت رو رعایت کنید و یا نه ، هدف دوستان هم فکر میکنم فقط اشاره به احترام به گسترش دهندگان بوده ، پیشنهاد این هست که این کار رو انجام ندید ، اما اجباری نیست!
امیدوارم از برخورد دوستان ناراحت نباشید.
شما سایتتون رو یکجا آنلاین کنید ، یا لینک قالب (فقط در صورت رایگان بودن قالب) قرار بدید تا بهر بشه راهنمایی کرد.
سلامنوشته اصلی توسط mohammad_2039 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببينيد طي تجربه زياد :
1- ممكنه تو فايل index.php قالبتون باشه
2- ممكنه توي پوشه ماژولها تون توي پوشه كپي رايت باشه،
3- توي پوشه ماژولهاتون توي فايل index.html
اينا رايجشن ولي
باز هم هست بايد آپ كنيد بگم
علاقه مندی ها (Bookmarks)