-
بعد از نصب جوملا این ارور به جای سایتم میاد
با عرض سلام دوستان
من جوملا 1.5 را نصیب کردم اما بعد از نصب کلمات زیر به جای سایتم بالا میاد . چرا ؟؟؟؟!!!!!
مشکل از چیه ؟؟؟؟ من همیشه همینطوری نصب میکنم !!!!!!!!!!!!!!!
ارور زیر را میده :
jtablesession::Store Failed
DB function failed with error number 1146
Table 'xsitesaz_dbebrahimi2.jos_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`clie nt_id` ) VALUES ( '0c9244c4abea8c1ac257205f75b590fc','1308142204','' ,'0','1','0' )
Fatal error: Allowed memory size of 230686720 bytes exhausted (tried to allocate 76 bytes) in /home/xsitesaz/public_html/libraries/joomla/error/exception.php on line 117
دوستان خواهشا کمک کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-15-2011 12:52 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دیتا های موجود در تیبل jos_session را حذف کنید ( دیتاها نه کل تیبل)
در رابطه با مشکل دوم با پشتیبانی هاست تماس بگیرید و ازشون بخوایید در صورت امکان مقدار Allowed memory size را بیشتر کنند
یا علی
-
-
دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میشه کامل تر توضیح بدید ؟؟؟؟
من تازه واردم و این چیزهایی که شما گفتید را اصلا متوجه نمیشم
ممنون میشم کامل تر راهنمایم کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میشه کامل تر توضیح بدید ؟؟؟؟
سلام
1-تمام تيبل هاي ديتابيس ebrahimi2 رو پاك كنيد و فايل sql تون رو دوباره توش import كنيد.
2-با مدير هاستتون تماس بگيرين
-
-

نوشته اصلی توسط
firoozmandan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
در رابطه با مشکل دوم با پشتیبانی هاست تماس بگیرید و ازشون بخوایید در صورت امکان مقدار Allowed memory size را بیشتر کنند
یا علی

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
میشه کامل تر توضیح بدید ؟؟؟؟
سلام
دوست عزیز جناب فیروزمندان راهنمایی کردند.
با phpmyadmin دیتابیس مورد نظر رو انتخاب کنید سپس روی جدول jos_session کلیک کنید و پس از اون دیتا درون جدول رو حذف کنید.
در پناه حق
-
-
دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چه طوری ؟؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید
-
-
دروود
حال ...

نوشته اصلی توسط
firoozmandan
سلام
یا علی
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] من که چیزی از این لینگی که شما دادین نفهیدم . یعنی کسی نیست که کامل برای من توضیح بده ؟؟؟!!!!!!!
-
-
سلام
1- شما در کنترل پانل هاستتون PHPMyAdmin رو پیدا کنید و اونو اجرا کنید.
2- روی دیتابیس تون (xsitesaz_dbebrahimi2) کلیک کنید. و سپس روی جدول jos_session کلیک کنید و اطلاعاتی رو که در این جدول هست انتخاب و سپس حذف کنید هیچ مشکلی نیست
در پناه حق
ویرایش توسط hamidy : 06-17-2011 در ساعت 06:39 AM
-
-
دوست عزيز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شما اسم ديتابس من را از كجا مي دونيد ؟؟؟!!!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)