-
گذاشتن مطلب(single article)
سلام
من میخوام یه مطلب خالی بزارم مثل( درباره ی ما) اما وقتی تو منو نوع منو را مطلب(single article) میزارم بعد که از اون منو میخوام به مطلبم دست رسی پیدا کنم اینو میاره:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-17-2011 07:27 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
در ایجاد آیتم برای منو آیا به مطلب درست ارجا می دید؟
ممکنه دسترسی به اومن مطلب رو محدود به گروه خاصی کرده باشید
-
-
مشکلی پیدا نکردم
دسترسی عمومی گذاشتم و منو هم به مطلب درست ارجاع دادم برا اطمینانم مطلب را یه بار تو صفحه ی اصلی گذاشتم و نشون داد اما نمیدونم چرا تو منو نشون نمیده .
سرورم local host اگر اطلاعاتی نیازه بگین بذارم.
-
-
دسترسی عمومی گذاشتم و منو هم به مطلب درست ارجاع دادم برا اطمینانم مطلب یه بار تو صفحه ی اصلی گذاشتم و نشون داد اما نمیدونم چرا تو منو نشون نمیده .
سرورم local host اگر اطلاعاتی نیازه بگین بذارم.
-
-
عکسی از صفحه ایجاد آیتم برای منو که "نمایش یک مطلب خاص" رو در اونجا تنظیم کرده اید اینجا بگذارید
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
اگز از جوملا 1.6.3 تیم جوملا فارسی استفاده می کنید لینک سایت و مشخصات جوملا رو خصوصی برای من ارسال کنید تا اگر تونستم ان شا الله مشکل رو برطرف کنم
اگر هم از جوملا تیم جوملا فارسی استفاده نمی کنید بسته نصب جوملا فارسی رو در سایتتون بارگذاری کرده و اون رو اکسترکت کنید و پوشه install رو حذف کنید و نتیجه رو بگید
ویرایش توسط sahama : 06-17-2011 در ساعت 08:05 PM
-
-
بسته ی جوملا فارسی نصب کردم بازم همین مشکل داشت و با قالب پیشفرض هم همین مشکل را داشت
-
-
فقط توی همین مورد مشکل دارید یاجاهای دیگه هم مشکلات مشابه وجود داره
-
-
تو جوملا فارسی برای انتخاب مطلب لیستی نمیاد باید اسم مطلب همینطوری بنویسم؟
ویرایش توسط behrooz_1 : 06-17-2011 در ساعت 08:46 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)