با عرض سلام خدمت دوستان
من چه طوري ميتونم منو هاي سمت راست سايتم را مثل سايت زير تغيير بدم ؟؟!!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

با عرض سلام خدمت دوستان
من چه طوري ميتونم منو هاي سمت راست سايتم را مثل سايت زير تغيير بدم ؟؟!!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اگه منظور منوي معرفي محصولاته بايد بگم اين منو فقط چندتا عكسه كه لينك دارش كردن ، شما مي تونيد تو قسمت ماژول ها يك ماژول به صورت دستي ايجاد كنيد و موقعيتش رو right قرار بديد.
دوست عزيز مي دونم كه عكس هست . اما چه طوري منو ها را برداشته . به جاش عكش گذاشته ؟؟؟؟؟!!!!
سلام
شما می تونید یک ماژول html ایجاد کنید و تصاویر رو در اون ماژول قرار بدید و لینک کنید . سپس در موقعیت مورد نظر (بجای منو) اونو منتشر کنید.
در پناه حق
دوست عزیز من کاربر مبتدی هستم . میشه کامل تر توضیح بدهید ؟؟؟!!!!
سربسته که توضیح میدهد من متوجه نمیشم!!!
افزونه ها / مديريت ماژولها بعد روي گزينه جديد كليك كنيد .تو اين صفحه كه ضاهر ميشه روي" html بصورت دستي " كليك كنيد.تو پايين اين صفحه كه ظاهر ميشه ميتونيد از كد هاي html استفاده كنيد( البته براي وارد كردن كد هاي html بايد دكمه toggle editor رو كه پايين همين صفحه هست فعال منيد) ،مثلا چند تا عكس بزاريد و بهشون لينك بديد .بعدش موقعيت ماژول رو تايين كنيد و در اخر هم ذخيره كنيد.
موفق باشيد.
سلام
اينم يه راهشه
برين در مديريتتون، وارد منوي مربوطه بشين، مثلا main menu
از اونجا براي مثال home page همون صفحه اصلي رو باز كنيد براي ويرايش
در قسمت سمت راست
Parameters (System)
را باز كنيد
يكي از گزينه هاش اينه: Menu Image
عكستونو انتخاب كنيد و ذخيره كنيد
البته از قبل بايد عكستونو آپ ميكردين تو مديريت تصاوير يا همون media
سوال ایشون رو درست متوجه نشدید. پاسخ شما ربطی به این سوال نداشت.نوشته اصلی توسط parsoon724 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
افزونه ها > مدیریت ماژول ها > جدید > HTML بصورت دستی > در ادیتور (خروجی دستی) تصاویر رو قرار بدید. و اونا رو لینک کنید به مطالب و ... و یک عنوان مناسب انتخاب کنید و ماژول رو در موقعیت مناسب برای مثال left یا right با توجه به نوع قالب مورد استفاده منتشر کنید.
با تشکر از کاربر ezoji
در پناه حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)