-
مشکل در نقشه سایت xmap
سلام.
من حدود سه ماه پیش با کامپوننت xmap 2 یک نقشه برای سایتم ساختم.بعد ازاین کار بازدید های سایتم بیشتر شد!بعد از مدتی دیدم که بازدید های سایتم کم شده است.به سراغ نقشه سایت رفتم و دیدم که درست کار نمی کند.
کامپوننت و همچنین چند جدول که در دیتابیس بود پاک کردم.سپس آخرین نسخه انگلیسی را از سایت joomla.org دانلود کردم.(نسخه 2.11) بعد روی سایتم نصب کردم.بعد از ساختن نقشه باز هم همین مشکل پیش آمد!
آدرس نقشه اچ تی ام ال: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس نقشه ایکس ام ال: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل از چیست؟
ویرایش توسط mahdi.manian : 06-18-2011 در ساعت 04:43 AM
دلیل: غلط املایی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-18-2011 04:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
- از ارسال اسپم خودداری کنید ! نیازی به بالا آوردن پست نیست .
Fatal error: Class 'JFile' not found in /home/matlabha/public_html/administrator/components/com_xmap/extensions/com_kunena.php on line 157
در لاین 157 این فایل کد زیر را قرار بدید و تست کنید :
کد:
jimport('joomla.filesystem.file');
-
کاربر مقابل از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون مشکلم حل شد.
ولی در html هنوز یک مشکل هست.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/matlabha/public_html/administrator/components/com_xmap/extensions/com_kunena.php on line 105
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/matlabha/public_html/administrator/components/com_xmap/extensions/com_kunena.php on line 133
این را باید چگونه حل کنم؟برای مشاهده به آدرس زیر بروید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
نمایش پیام های خطا رو غیر فعال کنید تا دیگه نمایش داده نشه
-
-
در کجا باید این کار را بکنم؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)