-
استفاده از کدهای api جهت ارسال SmS
سلام
من از شرکت کیانا یک خط اختصاصی اس ام اس گرفتم ( وب سرویس ) که میخواستم این سرویس را به یک صفحه از جوملام متصل کنم که هر وقت کار بر به این صفحه بره یک پیام اس ام اس برایش ارسال شود ( از طریق فرم شماره کاربر اخذ می شود )
ولی کدهایی که به من دادند را نمی دانم چطور باید ازش استفاده کنم ، هرچی هم سئوال می کنم میگویند که مشکلی نیست و شما باید در صفحه دلخواه برنامه نویسی کنید .حالا نمی دونم این کار را میکنند که هزینه بیشتر بگیرند یا نه !
ولی اگر کسی از دوستان می تونه راهنماییم کنه ، واقعا لازم دارم
ضمن اینکه دو فایل php به من دادند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و این هم کدها:
جهت دریافت پیام ها در سایت مورد نظر خود سه متد به صفحه شما ارسال می شود این متدها را با روش زیر می توانید دریافت نمائید:
$from=$_REQUEST[from];//شماره ارسال کننده پیام
$to=$_REQUEST[to];//شماره دریافت کننده پیام
$text=$_REQUEST[text];//متن ارسال شده
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-19-2011 12:25 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
البته در پست بالا کدها واضح نیستند که ضمیمه میکنم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
با سلام. اين كار را بايد اختصاصي انجام دهيد و بصورت فايل php جدا از جوملا. البته با Warper ميشه آوردش تو جوملا. در كل اين كار هزينه هايي در بر دارد . فكر نكنم كسي رايگان انجام بده. اما سعي ميكنم يه نگاه بهش بندازم. براي اين كارم پنل شما هم بايد باشه كه چك كنيم.
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)